• 11 Ιουνίου, 2018

Rally Almyros χωρίς την Ελισάβετ την ταξιδιάρα ΔΕΝ γίνεται – Η Elisabet cruises στην ομάδα χορηγών

Rally Almyros χωρίς την Ελισάβετ την ταξιδιάρα ΔΕΝ γίνεται – Η Elisabet cruises στην ομάδα χορηγών

Ταξιδιάρες ψυχές έχουν τα πληρώματα του Rally Almyros και αυτό το έχει καταλάβει καλά η κυρία του Παγασητικού, η κυρία Elisabet cruises! Πως μπορούσε λοιπόν να λείπει από την ομάδα χορηγών η ομάδα των θρυλικών διασκεδαστών και ταξιδευτών, των Elisabet cruises, αλλά και ο …διάσημος, ντόπιος, “Ταρζάν” των θαλασσών;

Η ναυτική τους παράδοση ξεκινά από το Παγασητικό Κόλπο του Βόλου, αρχικά ως αλιεύς, ακολουθώντας τα ίχνη των γονιών και των προγόνων του και έπειτα μετατρέποντας το ψαροκάικο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΝΑΙΣ τους καλοκαιρινούς μήνες σε τουριστικό καράβι, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου, ή Ταρζαν όπως όλοι τον γνωρίζουν, συνήθιζε να πηγαίνει τους τουρίστες βόλτα στα όμορφα παράλια του «Πηλίου», στο παραδοσιακό νησάκι «Τρίκερι», στο κόλπο «Νηές» και στο ψαροχώρι «Αγ. Κυριακή».
Κάποιες φορές διοργανωνόταν και ταξίδια προς τις Βόρειες Σποράδες με πιο θαρραλέες παρέες με όρεξη για περιπέτεια και απόδραση. Γνωρίζοντας κατά τη διάρκεια των εκδρομών τους καπετάνιους μεγαλύτερων τουριστικών σκαφών, αναπτύχτηκε σιγά σιγά η επιθυμία να αποκτήσει ένα επαγγελματικό σκάφος για πιο ασφαλείς και πιο άνετες πλόες. Έτσι αγοράστηκε το 1993 ένα ξύλινο καράβι, σκαρί ΛΙΜΠΕΡΤΙ, από την Καβαλά.
Το πλοίο μετατράπηκε από ανεμότρατα σε τουριστικό σκάφος με χωρητικότητα 78 ατόμων και μετονομάστηκε από «Αμαλία» σε «Ελισάβετ», όνομα που προέρχεται από την σύζυγο όπως το θέλει και η παράδοση.

Επεκτείνοντας τα όριά τους κάθε σαιζόν και χάρη την επιτυχία των εκδρομών που απέκτησαν μεγάλη ζήτηση , τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ακολούθησε το 1997 ένα δεύτερο σκάφος , χωρητικότητας 250 ατόμων. Αυτό το πλοίο ήταν το θεμέλιο της επιχείρησης ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Ακολουθούν διάφορα σκάφη όπως το Γραμβούσα και το Ελισάβετ ΙΙΙ αλλά ο τωρινός στόλος συμπεριλαμβάνεται από το Ελισάβετ ΙΙ, το Ελισάβετ- Δήμητρα και το Σοφία Σταρ.

 

 

Οι Κρουαζιέρες

Με τις “Ελισάβετ-κρουαζιέρες” έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μερικές από τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδος. Από τα παράλια της Βόρειας Εύβοιας και του Πηλίου, στα νησιά των Σποράδων, τη Σκιάθο, την Σκόπελο και την Αλόννησο, θα απολαύσετε πανέμορφες εικόνες και αστείρευτο κέφι. Οι ταξιδευτές-διασκεδαστές της Elisabet περιγράφουν:

 
 Κάθε μέρα τα πλοία μας σαλπάρουν από το λιμάνι της Αμαλιαπόλης ή από το Αχίλλειο, βάζοντας πλώρη για τα νησιά των Βορείων Σποράδων διασχίζοντας το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου παρέα με τους γλάρους και τα δελφίνια. Αυτά τα νησιά είναι από τα ωραιότερα της Ελλάδας με πολύ πράσινο και πανέμορφα τοπία. Καθένα από αυτά έχει την δική του μοναδική ομορφιά και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο.

Το πλησιέστερο νησί και ο προορισμός μας είναι η Σκιάθος, το νησί του μεγάλου συγγραφέα Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Ρίχνουμε την άγκυρα στο γραφικό παλιό λιμάνι για να επισκεφτείτε την πόλη της Σκιάθου, την λεγόμενη Χώρα. Σεργιανίζοντας τα στενά σοκάκια στο παλιό κέντρο της πόλης μπορείτε να θαυμάσετε τα κατάλευκα σπίτια χτισμένα στο τυπικό νησιωτικό στυλ, διακοσμημένα με φανταχτερά χρώματα και στολισμένα με ανθισμένες Μπουκαμβίλλιες.

Το Μπούρτζι, το παλιό κάστρο που κυριαρχεί το λιμάνι, προσφέρει λίγη δροσιά και ωραία θέα στα φέριμποτ και Flying Cats που πηγαινοέρχονται από το Βόλο.

Στην κορυφή του λόφου, η εκκλησία του Αγίου Νικολάου σας καλωσορίσει από μακριά και σας προκαλεί να ανεβείτε επάνω για να θαυμάσετε το Πανόραμα που ξετυλίγεται μπροστά σας.

Ξεκινώντας από το λιμάνι της Σκιάθου και πλέοντας κατά μήκος της νότιας ακτής του νησιού φτάνουμε στη μεγαλύτερη και πιο διάσημη οργανωμένη παραλία της Σκιάθου που ονομάζεται Κουκουναριές. Είναι μια προστατευόμενη περιοχή που συνδυάζει φύση με ευχαρίστηση, παρέχοντας δυνατότητες για κολύμπι, πεζοπορία, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και όλων των ειδών θαλάσσια σπορ.

Τα υπόλοιπα νησιά των Σποράδων, που είναι η Σκόπελος και η Αλόννησος, δρομολογούνται από εμάς μόνο κατόπιν αιτήματος. Ανακοινώσεις για προγραμματισμένα ταξίδια θα δημοσιευτούν στο blog μας.

Τα πλοία “Ελισάβετ” σας προσφέρουν την ευκαιρία να απολαύσετε ευχάριστες κρουαζιέρες και πανέμορφες μονοήμερες, διήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές γεμάτες με αξέχαστες εμπειρίες. Η διάρκεια και ο προορισμός της κρουαζιέρας είναι δική σας επιλογή.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και πραγματοποίηση πολλών εκδρομών για γκρουπ, σχολεία, σύλλογοι και ταξιδιωτικά γραφεία. Συνεργαζόμαστε στενά με πολλά ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικά πρακτορεία που προσφέρουν στους πελάτες τους τις φημισμένες εκδρομές με τα πλοία Ελισάβετ.

Παράλληλα με τις πρωινές κρουαζιέρες που διοργανώνουμε μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν νυχτερινές κρουαζιέρες που είναι εξαιρετικά δημοφιλείς για party και εκδηλώσεις.

Οι βραδινές κρουαζιέρες παρέχουν στους επιβάτες μας την ευκαιρία να διασκεδάζουν με ένα διαφορετικό τρόπο και να ζουν την καλοκαιρινή νύχτα με χαμόγελο, κέφι, χορό και τραγούδι. Επίσης στα πλοία μας έχετε την δυνατότητα για γαμήλιες εκδηλώσεις και δεξιώσεις, πραγματοποιώντας μια ξεχωριστή γιορτή για τις ξεχωριστές στιγμές σας που όλοι θα θυμούνται. Μπορούμε να αναλάβουμε και να οργανώσουμε με την παραμικρή λεπτομέρεια τέτοιες βραδιές με catering, ορχήστρα και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε για μια ξεχωριστή βραδιά χαράς.

  Αν αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οργανωμένες κρουαζιέρες μας ή επιθυμείτε να οργανώσουμε μια κρουαζιέρα ειδικά για εσάς, που αφορά δεξίωση, πάρτι, σχολική εκδρομή κ.λ.π μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε και να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία.

6974 788083, 24220 91422, elisabetcruises@hotmail.com, mitzela@otenet.gr

https://www.facebook.com/elisabet.cruises


Σχετικά Άρθρα

Εθελοντική δράση καθαρισμού στην Αμαλιάπολη, πρωτοβουλία του Κ. Δημητρίου

Εθελοντική δράση καθαρισμού στην Αμαλιάπολη, πρωτοβουλία του Κ. Δημητρίου

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το καταστροφικό πέρασμα του ακραίου καιρικού φαινομένου Daniel από την…
Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα

Τον Παγασητικό και τις Σποράδες επέλεξε ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος για γυρίσματα

Viral με πάνω από 212.000 θεατές το promo στα social Ο τροβαδούρος του Αιγαίου, Βαγγέλης Κονιτόπουλος,…
Βραβεύσεις – τελετή λήξης 5ου Rally Almyros 2023

Βραβεύσεις – τελετή λήξης 5ου Rally Almyros 2023

Ακολουθεί φωτο-ρεπορτάζ και video από τις βραβεύσεις και την τελετή λήξης του 5ου Rally Almyros –…