• 29 Μαΐου, 2018

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

έκδοση 26-5-2018

Από μικρό και από τρελό

Πέρασε λοιπόν ο Σ. υπάλληλος καθαριότητας (ξέρετε ποιος) από το γραφείο… και μας λέει… «ξέρετε ότι είμαι πολιτικό πρόσωπο; Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού στις επόμενες εκλογές… ήρθα να σας το πω, για να μην ξεχάσω…. Καν’ τε ένα σχόλιο…»

Εντάξει…  λοιπόν! Τώρα τα ακούσαμε όλα. Οι υπόλοιποι τρέμετε…!!! Τι ζούμε;

Αν δεν είναι αυτό τρολλάρισμα για τα κουτσομπολιά πους διασπείρονται δεν ξέρω τι είναι!

 

Ποιος μωρό μου ποιος

Άραγε ποιος είναι περισσότερο πολλά υποσχόμενος υποψήφιος Δήμαρχος; Αυτός που έχει εμπειρία; Ή ο νέος που έχει πυγμή και όρεξη να μάθει δουλεύοντας και να στύψει την πέτρα; Η απάντηση δύσκολη. Αλλά ο προβληματισμός υπαρκτός και σοβαρός.

 

Διακριτικότητα

Μεγάλο το βάρος της Ένωσης για τη συνεργασία με την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό».

Προσπαθούν να εντάξουν όσο πιο πολύ Αλμυρό γίνεται και πιέζουν την παραγωγή, για όσο περισσότερο χρόνο μπορούν να έχουν. Οι απαιτήσεις τους πολλές, ο χρόνος λίγος. Ας βοηθήσουμε διακριτικά.

 

Περήφανη

Περήφανη αισθάνομαι όταν επαγγελματίες σηκώνουν το βάρος και βοηθούν να πραγματοποιηθούν όνειρα των παιδιών μας, ή φορέων για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη. Πολλές φορές μπαίνουν χορηγοί, βάζοντας λίγα ευρώ ο καθένας, για να ταξιδέψουν τα παιδιά μας, σε πανευρωπαϊκές ή παγκόσμιες εκδηλώσεις και διαγωνισμούς, ή βοηθούν διοργανωτές να παρουσιάσουν σημαντικά events τα οποία έλκουν επισκέπτες από όμορους Δήμους.

 

Τι νέα web?

Με μια πρωτότυπη ιδέα το e-almyros.gr σπάει το φράγμα του Αλμυρού στην ενημέρωση. Κάθε πρωί δημοσιεύουμε ένα βίντεο, το οποίο παρουσιάζει εναλλακτικά την ειδησεογραφία στην Ελλάδα και τον κόσμο. Μέχρι σήμερα οι εκπομπές παρουσίαζαν τους πρώτους τίτλους μέσα από τις εφημερίδες. Εμείς τους παρουσιάζουμε μέσα από τις ηλεκτρονικές εφημερίδες, δηλαδή τις ιστοσελίδες.

Κάτω από το βίντεο μπορείτε να βρίσκετε τους τίτλους με τα λινκ στις σελίδες δημοσίευσης, όπου μπορείτε να αλιεύσετε περισσότερες πληροφορίες για την είδηση. Δοκιμάστε το. Δείτε το βίντεο ή αφήστε το να παίζει ενώ δουλεύετε και ακούστε το σύντομο Δελτίο Ειδήσεων.

Η νέα μας αυτή υπηρεσία, είναι προάγγελος νέων υπηρεσιών και πιο ολοκληρωμένων ακόμη.

Προσπαθούμε συνεχώς να είμαστε μπροστά από την εποχή μας. Ελπίζουμε ο Αλμυρός, να θέλει και να μπορεί να κρατήσει τις ειδησεογραφικές μας υπηρεσίες. Υπηρεσίες που γίνονται πραγματικότητα, γιατί εσείς οι αναγνώστες μας και πελάτες μας, αγοράζετε την εφημερίδα, πληρώνετε την αγγελία σας, τη διαφήμισή σας ή την ανακοίνωσή σας.

Και όταν λέμε ειδησεογραφικές δεν εννοούμε μόνο τις τοπικές και γενικές ειδήσεις ή τα Δελτία Τύπου. Παράδειγμα η πρόσφατη ανάγκη για το «ντύσιμο» της εκπομπής «Πάμε στο χωριό». Φωτογραφίες, βίντεο και ρεπορτάζ μας αξιοποιήθηκαν από τους διοργανωτές. Το βιβλίο του Κρικελά και τα παρατσούκλια, τα γιοφύρια και τα ξωκλήσια, τα Μοναστήρια και έθιμα, το παραμύθι που λέγεται από στόμα σε στόμα γενιές τώρα, το ρεπορτάζ μας στα σπήλαια της Όθρυος, οι πλούσιες δράσεις του Συλλόγου της Βρύναινας…

Περηφανευόμαστε γιατί είμαστε η μόνη προσβάσιμη πηγή με μενού-κατηγορία σε κάθε Σύλλογο και κάθε χωριό, σε κάθε αθλητική ομάδα, όπου μπορούν να βρουν άμεσα μεμονωμένα κάποια δημοσίευση ή και συνολικά τη δράση τους.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…