• 23 Μαΐου, 2018

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

έκδοση 19-5-2018

Πόσο με το σταυρό στο χέρι;

Έρχεται κυρία μου η στιγμή… που αλλάζεις τακτική. Πόσο μπορεί να αντέξει μια τοπική επιχείρηση, απέναντι σε επιχειρήσεις των 50 ατόμων, όταν η τοπική επιχείρηση βαδίζει με το σταυρό στο χέρι και τα θηρία βαδίζουν με διαπλοκή και συμφέρον; Εκεί λοιπόν, ζητάς στήριξη από την τοπική κοινωνία… το τι θα πάρεις είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθένα. Εμείς πάντως, δικαίως, ζητούμε την προτίμηση της τοπικής κοινωνίας και τη νόμιμη στήριξη, αφού απασχολούμε Αλμυριώτες, σε προσωπικό και προμηθευτές, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! Το άδικο… έχει πολλές πλευρές… όπως και το δίκαιο. Όταν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε, αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, καλύτερα να κλείσουμε.

Το κόλπο

Όταν κανείς θέλει να λήξει μια κουβέντα… παρεξηγεί επίτηδες τα λεγόμενά σου. Άσπρο του λες… μαύρο δείχνει να καταλαβαίνει. Οπότε τη λήγει θιγόμενος, αποφεύγοντας την ουσία.

Αλλάζουν οι κανόνες

Αλλάζουν οι κανόνες για τα προσωπικά δεδομένα από την ερχόμενη Παρασκευή. Άραγε έχουν ενημερωθεί οι επαγγελματίες και συνάδελφοι; Τι αλλάζει; Θα ρωτήσει κανείς… Τα πάντα όλα αλλάζουν και δυσκολεύουν. Μάλιστα θα δυσκολέψουν πολύ περισσότερο οι διαδικασίες για τις μικρές επιχειρήσεις, παρά για τις μεγάλες Α.Ε. και Ο.Ε., αλλά και τις αλυσίδες… Αναμενόμενο. Όχι;

Ετοιμάζουμε σχετικό ρεπορτάζ στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας μας!

Νέα υπηρεσία

Νέα υπηρεσία παρουσίασε αυτή την εβδομάδα το e-almyros.gr. Με σκοπό να μην κουράζουμε με γενικές ειδήσεις τους αναγνώστες μας και να κρατήσουμε τοπικό προφίλ, δημοσιεύουμε όπως συνηθίζαμε τις τοπικές ειδήσεις, αλλά αλλάξαμε τον τρόπο δημοσίευσης για τις υπόλοιπες.

Κάθε πρωί μέχρι τις 9:15 και κάθε απόγευμα μέχρι τις 18:30, δημοσιεύουμε πρωινό και απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων. Μέσα στο άρθρο, μπορείτε να βρείτε τίτλους όλων των σημαντικών ειδήσεων που αλιεύσαμε για εσάς στο διαδίκτυο, αλλά και λινκ στην πηγή τους, ώστε αν θελήσετε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις ειδήσεις που αλίευσε η ομάδα του e-almyros.gr από το ίντερνετ.

Στο πρωινό Δελτίο, θα βρείτε και ένα σύντομο (έως εξάλεπτο) βίντεο, στο οποίο παρουσιάζουμε με σύγχρονο τρόπο τις ιστοσελίδες και τις πρώτες ειδήσεις τους. Ελπίζουμε αυτή η νέα υπηρεσία να σας γίνει συνήθεια. Δηλαδή κάθε πρωί και κάθε απόγευμα, μέσα από ένα άρθρο, να έχετε όλη την επικαιρότητα με ένα και μόνο κλικ στην οθόνη σας. Ξεκούραστα και με αναφορές στην πηγή. Σύντομα και με φιλοξενούμενους που θα δέχονται 1-2 επίκαιρες απαντήσεις και θα απαντούν σχετικά… και τοπικά.

Μετρήσεις υγείας

Στη σελίδα 4 μπορείτε να διαβάσετε σημαντικό άρθρο για μετρήσεις υγείας που θα πραγματοποιούνται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου. Πρόκειται για μια φροντίδα στους ηλικιωμένους της πόλης μας η οποία θα ανακουφίσει πολλούς συμπολίτες μας. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι’ αυτό.

Τοπική οικονομία

Η τοπική οικονομία κυρία μου… μοιάζει λίγο σαν την οικονομία του σπιτιού σου. Πρώτα θα κοιτάξεις το σπίτι σου και μετά να ενισχύσεις τον φίλο και τον γείτονα… Όχι;

«Κυριακή στο χωριό»

Είναι γεγονός κυρίες και κύριοι. Οι επαγγελματοβιοτέχνες, μετά από πρόταση και διεκδίκηση της Μίνας Τελκή, φέρνουν στον Αλμυρό και μάλλον στην Βρύναινα, την εκπομπή «Κυριακή στο χωριό». Μια άριστη ευκαιρία, να αναδείξουμε τοπικά προϊόντα, αξιοθέατα, λαογραφία, ήθη και έθιμα. Η ομάδα της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού, μαζί με φορείς όπως τη Δημοτική Αρχή Αλμυρού, εργάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το συνεργείο θα έρθει 8-10 Ιουνίου και η εκπομπή θα προβληθεί λίγες μέρες μετά… Θα σας ενημερώσουμε για τη μέρα και ώρα.


Σχετικά Άρθρα

Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

έκδοση 7-9-2024 Δεξαμενή αγανάκτησης Ούτε σε τριάντα χρόνια δεν θα έχουμε τελειώσει με την Λιμνοδεξαμενή, είπε…
Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

έκδοση 31/8/2024 Ψαρ’άδικα Ένα …επιφώνημα έρχεται στο μυαλό μου κυρία μου όταν σκέφτομαι τα δεινά που…