Οι πρωταθλητές Ευξεινουπολίτες «αυλαία» με «εξάρα» κι ακόμη πανηγυρίζουν – Σε μπαράζ με Τοξότη οι δεύτεροι Μυρμιδόνες

Οι πρωταθλητές Ευξεινουπολίτες «αυλαία» με «εξάρα» κι ακόμη πανηγυρίζουν – Σε μπαράζ με Τοξότη οι δεύτεροι Μυρμιδόνες

Από την προτελευταία «στροφή» του πρωταθλήματος στη Β’ ΕΠΣΘ, στις 13 Μαΐου και τη μαθηματική εξασφάλιση της πρωτιάς, στον τελευταίο αγώνα μέσα στην Ευξεινούπολη, άρχισαν τα πανηγύρια για τη Δήμητρα, τον Μιχάλη Ανδρωνά και τους παίκτες του, καθώς και τους Ευξεινουπολίτες φιλάθλους της.

Η επιστροφή στην Α’ κατηγορία ΕΠΣΘ είναι γεγονός και γεννάει πολλές προσδοκίες για νέες διακρίσεις, που τις περιμένουν οι φίλοι της Δήμητρας.

Η τελευταία (26η) αγωνιστική για το 2ο όμιλο, επιβεβαίωσε τη γνωστή βαθμολογία, την απόλυτη κυριαρχία των Ευξεινοπολιτών στο 2ο όμιλο και το δικαίωμα στην άνοδο για τους Πλατανιώτες, που με τους Μυρμιδόνες τους θα παίξουν τον καθοριστικό αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΘ, με αντίπαλό τον δεύτερο του 1ου ομίλου Τοξότη, πιθανώς το προσεχές Σάββατο 26 Μαΐου, σε γήπεδο που δεν έχει οριστεί ακόμη (λέγεται για το Νεάπολης ή το ΕΑΚ).

Όπως γράφουν αθλητικά sites (magnesiaspors. gr), αν θα σωθεί ή όχι ο Ρήγας Φεραίος, σε δεύτερο βαθμό στην υπόθεση με τη Θήβα, θα εξαρτηθεί αν θα δώσουν μπαράζ παραμονής οι δύο όγδοες ομάδες των ομίλων, που είναι η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα και ο Αχιλλέας Αχιλλείου.

 

-Με μια ακόμη επική «εξάρα» εκτός έδρας (φωτο Τζώρτζη Τσάτσου) αποχαιρέτησε λοιπόν την (άβολη για εκείνη)  Β’ ΕΠΣΘ και περνάει στην Α’ κατηγορία η Δήμητρα Ευξεινούπολης, σφραγίζοντας πανηγυρικά την …τρελή της φετινή πορεία.

Τα γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά (που προφανώς στο β’ μέρος του αγώνα κατέβασε ταχύτητες): Στεφανής  8′, Τιμπλαλέξης  13′,  Ξηροκώστας 33′, Αραπίτσας 37′, Ραμαντάνης 41′ και Μηλιώνης Αχιλλέας 85′.

 

-Στην «αυλαία», μέσα στην Αγχίαλο, οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με τον Πιπινή, για να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους ο Τσέλιος στο 16’. Ο Ν. Βούλγαρης πέτυχε στο 67’ το νικητήριο γκολ για τους Πλατανιώτες, που έπαιξαν με την παρακάτω σύνθεση:

Μυρμιδόνες: Μπίκος, Π. Μπούρχας, Κατσαβριάς, Ναούμ, Βέργας, Σκούρας (53’ Βούλγαρης), Μπίνας Ν., Παπαδόπουλος, (46’ Μπίνας Κ.), Κοντοβάς (53’ Μακρής) Τετριμίδας (75’ Δήμας), Πιπινής.

 

-Το πλήρες πρόγραμμα της «αυλαίας» (όλοι οι αγώνες άρχιζαν 5 το απόγευμα) και τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου στη Β’ ΕΠΣΘ – 2ος όμιλος έχουν ως εξής:

Αγχίαλος – Μυρμιδόνες Πλ. 1-2

Άθλος – Πανιώνιος 5-6

Αχιλλέας Αχιλ. – Δάφνη 0-0

Ηρακλής Αγ. Θ. – Αστέρας Ριζ. 4-1

Ερμής – Μικροθήβες 5-3

Αγροτικός – Δήμητρα Ευξ. 0-6

Ρεπό: Απόλλων Καν.

 

Η τελική βαθμολογία

Δήμητρα 63

……………….

Μυρμιδόνες 58

……………………

Πανιώνιος 53

Δάφνη 47

Αστέρας 37

Αγχίαλος 36

Μικροθήβες 35

………………..

Αχιλλέας 33

……………..

Απόλλων 27

Άθλος  14

Ηρακλής Α.Θ. 16

Ερμής 8-11

Αγροτικός 3.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…