• 10 Μαΐου, 2018

Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Αράπος

Έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Αράπος

Ξαφνικά έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Αράπος το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαΐου 2018 στη Σάμο όπου και διέμενε.

Ο εκλιπών εργαζόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως νοσηλευτής, ενώ ήταν διαιτητής ποδοσφαιρικών αγώνων και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία που διέμενε, αλλά και του Αλμυρού. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα από επίσημα χείλη.

Αλιεύσαμε και αναδημοσιεύουμε από το facebook ανάρτηση της “Μ.Μ.” για τον εκλιπόντα, χαρακτηριστική της ποιότητας του χαρακτήρα του και της προσφοράς του:

“Πως να πεις καλημέρα, όταν μαθαίνεις ένα τόσο θλιβερό μαντάτο, έφυγε από την ζωή ένας Άνθρωπος ο Γιώργος Αράπος, ο νοσηλευτής στο τμήμα Χημειοθεραπειών στο Νοσοκομείο της Σάμου. Καλό ταξίδι Γιώργο, όσα ευχαριστώ και να σου έχουμε πει είναι ελάχιστα σε αυτά που εσύ έχεις προσφέρει, πάντοτε με το χαμόγελο, ακούραστος και με εκείνο το πηγαίο χιούμορ που σε χαρακτήριζε και τόσο γλύκαινε τον πόνο των δικών μας ανθρώπων που υποφέρουν από τον καρκίνο. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συναδέλφους του στο νοσοκομείο Σάμου Άγιος Παντελεήμονας και ιδιαίτερα στον Ιατρό κ. Τρικοιλίδη Νικόλαο, που μαζί καθημερινά έδωσαν από κοινού έναν τεράστιο αγώνα για να στηριχτεί η προσπάθεια να έχουμε στο νησί μας Τμήμα Χημειοθεραπειών. Καλό Παράδεισο φίλε Γιώργο.

 

Συλλυπούμαστε θερμά την οικογένειά του και τους οικείους του.


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…