• 9 Μαΐου, 2018

Με τρεις αθλητές στο rally Φθιώτιδος ο ΟΜΑΘ

Με τρεις αθλητές στο rally Φθιώτιδος ο ΟΜΑΘ

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με 1 ανάβαση και ένα rally σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία. Έτσι μετά την ανάβαση της Βλάστης όπου συμμετείχαν 2 αθλητές του σωματείου σειρά παίρνει το rally Φθιώτιδος που προσμετρά και στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα Ελλάδας με τρεις αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που θα διεξαχθεί σε ασφάλτινο οδόστρωμα

Ξεκινάμε από την ανάβαση Βλάστης και τον Μιχάλη Παρασκευά με Suzuki Swift Gti που συνέχισε το σερί των καλών εμφανίσεων καταφέρνοντας να κατακτήσει την δεύτερη θέση στην κατηγορία 1400-1600 κ.εκ. βάζοντας γερές βάσεις για την συνέχεια. Άτυχος στάθηκε ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R αφού το μηχανικό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο πρώτο σκέλος δοκιμών αποδείχθηκε δυσεπίλυτο με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί την Κυριακή

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο rally Φθιώτιδος και πιο συγκεκριμένα στο ασφάλτινο αγώνα όπου θα συμμετάσχουν στην κατηγορία C6 και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ν2 οι Σταμάτης Μιχαήλ-Διανέλλος Μπαλωτης με Peugeot 106 με το πλήρωμα να στοχεύει στην κορυφή μιας κατηγορίας που αναμένεται να έχει έντονο ανταγωνισμό ποντάροντας στην καλή προετοιμασία.

Τέλος ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στην κατηγορία C6 και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Α7 όντας στο δεξί κάθισμα του Γιάννη Πλάγου.Το μικτό πλήρωμα με το Honda Civic Type-R θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από τον αγώνα της Κρήτης επαναλαμβάνοντας επιδόσεις όπως αυτή της πρώτης ειδικής όταν και σημείωσαν τον 3ο χρόνο γενικής.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Βλάστης και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο rally Φθιώτιδος καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…