• 7 Μαΐου, 2018

Επανεκλέχθηκε στο ΔΣ της ΠΟΕΣΕ ο Τάσος Μαρμαγκιόλης

Επανεκλέχθηκε στο ΔΣ της ΠΟΕΣΕ ο Τάσος Μαρμαγκιόλης

έκδοση 5-5-2018

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) εκλέχτηκε για ακόμα μία τριετία ο Τάσος Μαρμαγκιόλης, κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 25 Απριλίου στην Αθήνα.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά την εκλογοαπολογικστική συνέλευση της ΠΟΕΣΕ, με τον Τάσο Μαρμαγκιόλη να είναι ο μοναδικός υποψήφιος από τον Αλμυρό.

Κατά τη συνέλευση συζητήθηκαν τα διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει η Εστίαση, και επαναβεβαιώθηκαν τα πάγια αιτήματά της, όπως η μείωση ΦΠΑ, οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και άλλα.

Ο Τάσος Μαρμαγκιόλης δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού»: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Αλμυρός έχει καταφέρει και εκπροσωπείται από εκλεγμένο μέλος στο 15μελές διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ. Η ομοσπονδία έχει καταφέρει να διεκδικεί πράγματα προς το συμφέρον των επαγγελματιών και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει. Κύριο μέλημα αυτή τη στιγμή είναι η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και η επιστροφή του φόρου στο 13%.

Όσον αφορά τον Αλμυρό, είναι γεγονός πως χάρη και στις παρεμβάσεις της ΠΟΕΣΕ λύθηκε το περσινό πρόβλημα με τα τραπεζοκαθίσματα.

Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους μου,  καθώς παρά τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε ταξίδεψαν στην Αθήνα για να με στηρίξουν. Χαίρομαι που μπορώ να τους εκπροσωπώ και θα προσπαθήσω από τη θέση που βρίσκομαι να βοηθήσω ουσιαστικά τον κλάδο μας.»