• 3 Μαΐου, 2018

Βλαστ-άρια μου ΟΜΑΘίτες! Πάμε για Ανάβαση Βλάστης!

Βλαστ-άρια μου ΟΜΑΘίτες! Πάμε για Ανάβαση Βλάστης!

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με 2 αναβάσεις σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του Ο.Μ.Α.Θ. θα έχουν ισχυρή παρουσία.Έτσι μετά την ανάβαση της Ριτσώνας όπου συμμετείχαν 3 αθλητές του σωματείου σειρά παίρνει η ανάβαση Βλάστης που προσμετρά στο κύπελλο αναβάσεων Βορείου Ελλάδας με δύο αθλητές του Όμιλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν σε ισάριθμες κατηγορίες.

Ξεκινάμε από την ανάβαση Ριτσώνας και τον Πάνο Αναστασίου με Peugeot 106 που μπορεί τυπικά να κατετάγη έκτος στην κλάση Ν2 αλλά το γεγονός πως μοιράστηκε το ίδιο δευτερόλεπτο με τους δύο προπορευόμενους οδηγούς μαρτυρά τόσο τον ανταγωνισμό όσο και την ανταγωνιστικότητα του ίδιου. Συνεχίζουμε με τον Βασίλη Ανάγνου με Citroen Saxo που στην πρώτη του επίσκεψη στην Ριτσώνα στάθηκε αξιοπρεπώς στην δύσκολή κλάση Α6 τερματίζοντας στην πέμπτη θέση αυτής.

Τέλος ο Γιώργος Μαγγιδάς με Peugeot 106 άγγιξε το βάθρο της κλάσης Ε10 συνεχίζοντας τις εξαιρετικες εμφανίσεις ολοκληρώνοντας τον αγώνα στην τέταρτη θέση και αυτός στην πρώτη του συμμετοχή στην Ριτσώνα

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στην ανάβαση Βλάστης όπου ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift Gti θα συμμετάσχει στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 με τον νεαρό αθλητή να θέλει να επαναλάβει την περσινή του επίδοση όταν και σημείωσε τον απόλυτο χρόνο στην κατηγορία μέχρι 1600 κ.εκ.

Τέλος ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R θα συμμετάσχει στην κατηγορία Formula Saloon και πιο συγκεκριμένα στην κλάση FST2 με το ανανεωμένο αυτοκίνητο του να βρίσκεται σε επίπεδο εξέλιξης όντας ικανός να κοιτάξει τον ανταγωνισμό στα μάτια με το βάθρο της κλάσης να είναι εφικτός στόχος.

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν ανάβαση Ριτσώνας και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στην ανάβαση Βλάστης καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση


Σχετικά Άρθρα

Δ.Τ. ΟΜΑΘ: Νικητές οι Καμπύλης – Σταμέλος στο ‘’5o Rally Αλμυρός 2023’’

Δ.Τ. ΟΜΑΘ: Νικητές οι Καμπύλης – Σταμέλος στο ‘’5o Rally Αλμυρός 2023’’

Έπειτα από τέσσερα χρόνια το Rally Αλμυρός επέστρεψε καταφέρνοντας να δημιουργήσει μία διοργάνωση η οποία παρά…
Βραβεύσεις – τελετή λήξης 5ου Rally Almyros 2023

Βραβεύσεις – τελετή λήξης 5ου Rally Almyros 2023

Ακολουθεί φωτο-ρεπορτάζ και video από τις βραβεύσεις και την τελετή λήξης του 5ου Rally Almyros –…
Φωτο-video από την Ειδική διαδρομή “Νηές” του 5ου Rally Almyros 2023

Φωτο-video από την Ειδική διαδρομή “Νηές” του 5ου Rally Almyros 2023

Ακολουθεί φωτο-ρεπορτάζ και video της Ειδικής Νηές του 5ου Rally Almyros – 2023. Στο τέλος του…