• 2 Μαΐου, 2018

Με πρωτιά επέστρεψε η ομάδα του almiros mx enduro team από το πρωτάθλημα της Πρέβεζας

Με πρωτιά επέστρεψε η ομάδα του almiros mx enduro team από το πρωτάθλημα της Πρέβεζας

έκδοση 28-4-2018

Την Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος Motocross crazy mad games 2018, στον Ωρωπό Πρεβέζης. Η ομάδα του almiros mx enduro team, έδωσε δυναμικό παρόν με πέντε συμμετοχές στις κατηγορίες open και mx1.


Η ομάδα μας, κατάφερε να διακριθεί ξανά, με τον Κώστα Τσάτσο να κατακτά την 1η θέση στην mx1 κατηγορία. Δυστυχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε και την μηχανική βλάβη του Δημήτρη Ταμπαξή ο οποίος αναγκάστηκε να διακόψει από τον αγώνα.
Επικοινωνήσαμε με τους αθλητές του almiros mx enduro team οι οποίοι δήλωσαν στον «Λαό του Αλμυρού»:

Ταμπαξής Δημήτρης: «Οι αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στις 22 Απριλίου, αφορούν το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κατάφερε και πάλι, χάρη στον Τσάτσο να διακριθεί και να επιστρέψει με πρωτιά ξανά.
Προσωπικά, αντιμετώπισα κάποιες δυσκολίες, καθώς είχα κάποια προβλήματα με τη μηχανή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να συνεχίσω και εγκατέλειψα τον αγώνα, στον οποίο κατάλαβα την τελευταία θέση, ανάμεσα στους 14 διαγωνιζόμενους.
Σε γενικές γραμμές η ομάδα μας είχε καλή εμφάνιση, θα προσπαθήσουμε όμως για καλύτερα αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες».

Κωφός Μάκης: «Αγωνίζομαι στην κατηγορία Open μαζί με τον Δημήτρη και τον Αργύρη. Η μηχανική βλάβη και η απομάκρυνση του Ταμπαξή, θεωρώ ότι επηρέασε συνολικά την ομάδα, ειδικότερα όμως εμάς που αγωνιζόμαστε και στην ίδια κατηγορία. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα αν δεν αντιμετωπίζαμε και κάποιες ατυχίες. Προσωπικά, κατέλαβα την τέταρτη θέση στον αγώνα, επειδή οι επιδόσεις μου στο δεύτερο σκέλος ήταν χαμηλότερες. Η πτώση που παραλίγο να έχω, σε συνδυασμό την κούραση, με επηρέασαν και δεν είχα την απόδοση που θα ήθελα.
Ευτυχώς ο Τσάτσος μας έβγαλε και πάλι ασπροπρόσωπους. Κατάφερε να διατηρηθεί πρώτος και στα δύο σκέλη με αποτέλεσμα η ομάδα μας να κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις. Προς το παρόν συνεχίζουμε τις προπονήσεις και προετοιμαζόμαστε για τον 3ο γύρο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στο Αγρίνιο.»

Κώστας Τσάτσος: «Η ομάδα κατάφερε να διακριθεί και σε αυτόν τον γύρο του πρωταθλήματος. Στην κατηγορία mx1 όπου συμμετείχα κατάφερα να διακριθώ. Στο 1ο σκέλος η πίστα ήταν ιδανική και μπόρεσα παρά τον υψηλό ανταγωνισμό να προπορευτώ. Στο 2ο σκέλος η πίστα στέγνωσε και μέχρι τα μισά του αγώνα αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες. Ευτυχώς προσαρμόστηκα στην αλλαγή και κατάφερα να φέρω την πρωτιά στην ομάδα μας.
Με τα παιδιά είμαστε μια παρέα και έχουμε καταφέρει πολλά πράγματα για την ομάδα μας. Συνεχίζουμε εντατικά τις προπονήσεις μας και προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…