Archive

Γ.Σ.Α.: Ορίστηκε η ημερομηνία διενέργειας συμπληρωματικών εκλογών

Το απόγευμα της Δευτέρας 30 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού. Μέλη της Διοίκησης, έφοροι όλων των τμημάτων και εγγεγραμμένα μέλη
Περισσότερα

Κάθε χρόνο περισσότεροι καλλιεργητές και επισκέπτες στη γιορτή ανταλλαγής σπόρων “Πελίτι”

Φτάσαμε αισίως στην 8η γιορτή ανταλλαγής ντόπιων ποικιλιών σπόρων στον Αλμυρό, η οποία φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου στον Παλιό Πλάτανο κάτω από το αιωνόβιο πλατάνι της πλατείας.
Περισσότερα

Βιβλιοδρομίες στο 1ο Δημοτικό Αλμυρού από τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα

Την Παρασκευή 27-4-2018 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού είχε τη χαρά να φιλοξενήσει στο χώρο του 100 περίπου βιβλιοδρόμους. Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού μαζί με μαθητές από το
Περισσότερα

Εγκαινιάστηκε το μουσείο της Ανατολικής Ρωμυλίας στην Ευξεινούπολη – Επιμνημόσυνη δέηση για την γενοκτονία των

Το πρωί της Κυριακής 29 Απριλίου 2018, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των θυμάτων της γενοκτονίας των Ανατολικορωμυλιωτών, Βορειοθρακιωτών και Ανατολικοθρακιωτών, ενώ πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του μουσείου του Συλλόγου
Περισσότερα

No Finish Line: Ο ιερέας που έτρεξε 430 χιλιόμετρα με τα ράσα του και νίκησε

  Ο πάτερ Θεόδωρος από τις Αμπελιές Γιαννιτσών ήταν ο μεγάλος νικητής του κορυφαίου φιλανθρωπικού αγώνα Νο Finish Line που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Περισσότερα

Βασικός ο Μαυροπάνος στο ντέρμπι της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ

O Ντίνος Μαυροπάνος κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Άρσεναλ, αφού ο Αρσέν Βενγκέρ τον συμπεριέλαβε στην αρχική ενδεκάδα για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Περισσότερα

Καλέσματα φορέων για την εργατική Πρωτομαγιά

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σηερινής ημέρας, στο συγκεκριμένο link θα δημοσιεύουμε και θα προσθέτουμε καλέσματα φορέων για την εργατική Πρωτομαγιά:
Περισσότερα

ΕΦΚΑ: Έρχεται ο συμψηφισμός των εισφορών – Παραδείγματα

Στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο συμψηφισμός των εισφορών με βάση τα εκκαθαρισμένα εισοδήματα του 2016 για τους μη μισθωτούς και να έχουν αναρτηθεί τα διπλά
Περισσότερα

Κάλεσμα του Δ.Σ. του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης σε Γενική Συνέλευση – Απολογισμό

Δημοσιεύουμε πρόσκληση του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Ευξεινούπολης, σχετικά με την επερχόμενη Γενική Συνέλευση – Απολογισμό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018:
Περισσότερα

Με 3 ευρώ ο υπερτυχερός του Τζόκερ στην Πεύκη

  Χρειάστηκαν 10 κληρώσεις και συνεχόμενα τζακποτ για να βρεθεί ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 5.611.919,93 εκατ. ευρώ! Σε πρακτορείο της Πεύκης, ήταν ο μοναδικός άνθρωπος
Περισσότερα

ΕΝαρμονία – Το Σάββατο 5 Μαΐου Ανοικτή Ημέρα Γνωριμίας με πλούσιες δράσεις για τα παιδιά

Ο Σύλλογος Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών για Παιδιά ΕΝαρμονία, ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελέσει μια ζωντανή κυψέλη πολιτισμού για όλα τα παιδιά, προσφέροντάς τους πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες, αντλούμενες από
Περισσότερα

Μεγάλη ανατροπή στο Λύκειο – Προθάλαμος η Γ’ Λυκείου για τα Πανεπιστήμια

  Σε προθάλαμο για τα Πανεπιστήμια θα εξελιχθεί ουσιαστικά η Γ’ Λυκείου μέσα από προπαρασκευαστικά μαθήματα καθώς το γενικό πρόγραμμα και οι εγκύκλιες γνώσεις θα ολοκληρώνονται στη Β’ Λυκείου. 
Περισσότερα

2η Μαθητική Έκθεση: Αυτοματοποιημένη ψησταριά, Πατατο-ντομάτα κά… Δηλώσεις μαθητών

έκδοση 28-4-2018 Μαθητές και μαθήτριες που συμμετείχαν και παρουσίασαν τα έργα τους και έκαναν δηλώσεις στον «Λαό του Αλμυρού», σχετικά με τις κατασκευές τους: Σοφία Ράτζα (μαθήτρια Β΄ τάξης ΕΠΑ.Λ.
Περισσότερα

Συνεργασία ΟΜΑΘ – e-almyros.gr – Τρίμηνη παροχή προβολής χορηγών

έκδοση 28-4-2018 Ανέκαθεν σε όλες τις εκφάνσεις του αθλητισμού και του πολιτισμού η τοπική κοινωνία έπαιζε σημαντικό ρόλο στην στήριξη και ενίσχυση των εκδηλώσεων αυτών.
Περισσότερα

Ευχαριστήριο του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αλμυρού προς τη Βιομηχανία Sovel

Δημοσιεύουμε ευχαριστήριο του Φιλοζωϊκού Συλλόγου Αλμυρού «Αγάπη και Προστασία», προς τους φορείς της Βιομηχανίας Sovel:
Περισσότερα

Ρύθμιση αγροτικών χρεών: Έναρξη τον Μάιο με “κούρεμα” έως 60% και αποπληρωμή έως 120 δόσεις

Μέσα στο αμέσως προσεχές διάστημα θα αρχίσει να εφαρμόζεται ρύθμιση αγροτικών χρεών προς το δημόσιο και τις τράπεζες, με το «κούρεμα» του κεφαλαίου να φτάνει μέχρι και 60% και η αποπληρωμή τις 120 δόσεις.
Περισσότερα

Την Παρασκευή 4 Μαΐου τα Θυρανοίξια του Παρεκκλησίου του Α.Τ. Αλμυρού

Δημοσιεύουμε πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, σχετικά με την Ιερά Ακολουθία Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Ειρήνης της Μεγαλομάρτυρος που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Α. Τ. Αλμυρού:
Περισσότερα

Δ.Τ. Δήμος Βόλου: Παραδοσιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς στην παραλία των Αλυκών

Στο πλαίσιο των κοινωνικού και ψυχαγωγικού – πολιτιστικού χαρακτήρα δράσεων για τους συμπολίτες, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας, ο Δήμος Βόλου διοργανώνει ψυχαγωγική εκδήλωση στην παραλία των Αλυκών,
Περισσότερα