• 23 Απριλίου, 2018

Διακρίθηκε ο αλμυριώτης Γιάννης Καρακώστας στους αγώνες Dragster

Διακρίθηκε ο αλμυριώτης Γιάννης Καρακώστας στους αγώνες Dragster

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος Dragster, στην της Θήβας.

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας, έχει εντάξει ανάμεσα στις κατηγορίες αγώνων που διοργανώνει και τους αγώνες Dragster. Πρόκειται για μια κατηγορία στην οποία οι οδηγοί προσπαθούν να επιτύχουν τον μικρότερο δυνατό χρόνο από την εκκίνησή τους σε ευθεία 400 μέτρων.

Στους αγώνες, συμμετείχαν και δύο αλμυριώτες αυτοκινητιστές, ο Γιάννης Καρακώστας και ο Τάσος Μαρμαγκιόλης. Ο Γιάννης, διαγωνίστηκε στην κατηγορία index 11 και κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, κατακτώντας την 3η θέση. Ο Τάσος δυστυχώς, λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετώπισε με το αυτοκίνητό του δεν κατάφερε να διαγωνιστεί.

Ο Γιάννης Καρακώστας δήλωσε στο e-almyros.gr: «Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος Dragster. Το Σάββατο κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών εντοπίσαμε κάποια προβλήματα στο αυτοκίνητο, ευτυχώς όμως όχι κάτι σοβαρό ώστε να μην τρέξω.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους χορηγούς μου, το Gossip Coffee & More, το κατάστημα του κ. Νιζάμη και την κάβα του κ. Γώγουλα καθώς με τη βοήθεια και τη στήριξή τους κατάφερα να διαγωνιστώ και να διακριθώ. Επίσης ευχαριστώ πολύ και όλους τους φίλους που ήρθαν στη Θήβα, ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να με στηρίξουν από κοντά.»


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…