• 13 Μαρτίου, 2018

Κοπή πίτας και βράβευση του υποστράτηγου κ. Τόλια από τον Σύλλογο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΓΣΑ

Κοπή πίτας και βράβευση του υποστράτηγου κ. Τόλια από τον Σύλλογο Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΓΣΑ

Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΓΣΑ και της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Ο Σύλλογος των Παλαίμαχων, απηύθυνε κάλεσμα προς την Αστυνομική διεύθυνση με σκοπό την διοργάνωση του αγώνα και την βράβευση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστράτηγου κ. Γιάννη Τόλια.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι συμμετέχοντες παρευρέθηκαν στο Smart café, για την κοπή πίτας του Συλλόγου. Ο π. Βελισάριος Χριστόπουλος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία και πάντα τέτοιες διοργανώσεις.

Ο πρόεδρος των Παλαίμαχων κ. Λεωνίδας Κωτούλας ευχαρίστησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα και απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον κ. Τόλια. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ την Αστυνομική Διεύθυνση και ιδιαίτερα τον κ. Τόλια που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα μας. Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει την λαμπρή πορεία του και να γνωρίζει πως στον Αλμυρό θα έχει πάντα τους φίλους του».

Ο κ. Τόλιας παρέδωσε στον πρόεδρο του Συλλόγου αναμνηστικό της Ελληνικής Αστυνομίας και εν συντομία δήλωσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνετε σήμερα. Όπως γνωρίζετε ξεκίνησα την πορεία από τον Αλμυρό, όπου υπηρέτησα στο Αστυνομικό τμήμα από το 1991 έως το 1998. Στα χρόνια που υπηρέτησα εδώ, απέκτησα πολλούς φίλους και ακόμη προσπαθώ να έρχομαι όποτε βρίσκω χρόνο. Σας ευχαριστώ όλους».

Το παρόν έδωσε και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο Διοικητής του Α.Τ. Αλμυρού κ. Αλέξανδρος Σκορδάς και ο Διοικητής της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αλμυρού Μαγνησίας κ. Λευτέρης Αναδιώτης.

Για την ιστορία, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και των Παλαίμαχων, έληξε 6-3 υπέρ των πρώτων.


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…