• 5 Μαρτίου, 2018

Έρχεται και δεύτερη πρόσκληση των Νέων Αγροτών σε 5 Περιφέρειες

Έρχεται και δεύτερη πρόσκληση των Νέων Αγροτών σε 5 Περιφέρειες

Την υπόσχεση πως μέχρι τις 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόσκληση των Νέων Αγροτών σε 5 Περιφέρειες της χώρας έλαβαν οι περιφερειάρχες από τις διαχειριστικές αρχές, ενώ ο γενικός γραμματέας Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης, είπε πως εξετάζεται η μεταφορά πρόσθετων (πέραν αυτών της υπερδέσμευσης) κονδυλίων στο Μέτρο των Νέων μέσω της εσωτερικής ανακατανομής των πόρων των Προγραμμάτων, για τους επιλαχόντες. Ωστόσο, τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν για όλους, είπε η ΕΝΠΕ.

Αυτά προέκυψαν σε συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των Περιφερειών με τον Γενικό Γραμματέα  του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης Χαράλαμπο Κασίμη και αρμόδια στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του ΠΑΑ 2014-2020.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Σήμερα ανοίγουμε παράθυρο ευκαιρίας για την ένταξη επιπλέον εκατοντάδων νέων αγροτών στο υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. Θέση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ήταν και παραμένει να ενταχθούν όλοι οι επιλαχόντες, όπως άλλωστε συνέβη σε συγκεκριμένη Περιφέρεια».

…η συνέχεια του άρθρου στην πηγή του…


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…