• 27 Φεβρουαρίου, 2018

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και Γενική Συνέλευση για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και Γενική Συνέλευση για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΕΟΣ Αλμυρού, στο «Αρχοντικό» του Δάσους Κουρί.

Μέλη, αθλητές και φίλοι του συλλόγου έδωσαν δυναμικό παρόν στην κατάμεστη αίθουσα, δείχνοντας την υποστήριξή τους προς τον σύλλογο και ενισχύοντας τη δυναμική του. Ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι αθλητές της χιονοδρομίας: Ιωάννα Αφροδίτη Ταστσιόγλου για την 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παγκορασίδων και ο Σελανίκης Βασίλης για την 3η θέση στους Παμπαίδες. Το συμβούλιο του ΕΟΣ αποφάσισε να τιμήσει και τους τρεις νεαρότερους αθλητές στα τμήματα του Συλλόγου. Ο Ζώγας Θωμάς και ο Καραψιάς Χρήστος βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στο τμήμα χιονοδρομίας και ο Σαρρής Αθανάσιος για τη συμμετοχή του στο τμήμα αντισφαίρισης. Επίσης τιμήθηκαν και οι χορηγοί του αθλητικού συλλόγου για την συνεισφορά τους στον Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του ΕΟΣ Χρήστος Ζαβός παρουσίασε τις δράσεις, εξορμήσεις και συμμετοχή σε αγώνες σε όλων των τμημάτων που πραγματοποιήθηκαν κατά το προηγούμενο έτος, ενώ ευχαρίστησε όλους για την παρουσία και την στήριξή τους.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε και η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του Συλλόγου. Δημοσιεύουμε το Δελτίο τύπου του Συλλόγου:

Στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (Αριστοφάνη Παππά 15) πραγματοποιήθηκε η ετήσια  τακτική Γ.Σ. του συλλόγου το απόγευμα της Δευτέρας 26/2 & ώρα 19:30.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. τα θέματα της Γ.Σ. ήταν:

α) διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2017 (01/01/17 – 31/12/17)

β) έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής

γ) έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού & απαλλαγή του Δ.Σ.

δ) προϋπολογισμός και προγραμματισμός τρέχοντος έτους (2018) & έγκριση αυτού

ε) λοιπά θέματα: ημερομηνία εκλογών νέου Δ.Σ., διαγραφή παλαιών-ανενεργών μελών, προτάσεις μελών.

Ο Πρόεδρος κ. Χρ. Ζαβός έκανε απολογισμό των πεπραγμένων του συλλόγου για το 2017 αναφέροντας δράσεις και εξορμήσεις της ορειβασίας, αγώνες και αποτελέσματα της χιονοδρομίας, την οργάνωση και πάλι της αναρρίχησης και τη διοργάνωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη λειτουργία της αντισφαίρισης και των νέων γηπέδων στο δάσος Κουρί. Φυσικά, αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αλμυρού και στους συντελεστές αυτού του εγχειρήματος. Για τα οικονομικά επεσήμανε τη χρηστή διαχείρισή τους και τη συγκράτηση του κόστους από το σύλλογο. Διαβάστηκε η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής που διενήργησε τον έλεγχο των οικονομικών από το Πρόεδρό της κ. Αρ. Γκουντάρα και στη συνέχεια η Γ.Σ. ομόφωνα ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του συλλόγου για το έτος 2017 με απαλλαγή του Δ.Σ.

Στη συνέχεια και πάλι ο Πρόεδρος του ΕΟΣ ανέγνωσε τον προϋπολογισμό για το 2018 τονίζοντας τις αυξημένες συμμετοχές των μικρών στα αθλητικά τμήματα και τη κάλυψη του κόστους των τμημάτων. Επιγραμματικά ανέφερε τις δράσεις που προγραμματίζει ήδη ο σύλλογος και ζήτησε δεδομένων των οικονομικών συνθηκών η Γ.Σ. να εγκρίνει τον προϋπολογισμό του έτους 2018. Ομόφωνα και πάλι το σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε τον προϋπολογισμό.

Στο τελευταίο μέρος της συνέλευσης τέθηκε το θέμα της ημερομηνίας των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου. Αποφασίστηκε ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 23/4 ημέρα Δευτέρα μετά το Πάσχα με τη λήξη των αγώνων της χιονοδρομίας και τη διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναρρίχησης. Η Γ.Σ. έληξε μετά από διαλογική συζήτηση επί λοιπών θεμάτων του συλλόγου και ο Πρόεδρος της Γ.Σ. κ. Β. Μητράκος παρέδωσε το βιβλίο αυτής στο σύλλογο.

 

Εκ του Δ.Σ. του ΕΟΣ Αλμυρού

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…