• 25 Φεβρουαρίου, 2018

Γυναικείο Βόλεϊ Αλμυρού – Σκόπελος 3-0

Γυναικείο Βόλεϊ Αλμυρού – Σκόπελος 3-0

Με τον εξ αναβολής αγώνα  έδρας, με αντίπαλο τη Σκόπελο, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, ώρα 9 το βράδυ, στο Κλειστό της πόλης μας,  έκλεισε νικηφόρα με 3-0 το πρωτάθλημα Γυναικών στο Βόλεϊ του ΓΣΑ.

Αύριο Κυριακή, ώρα 12 το μεσημέρι, τη σκυτάλη παίρνουν οι Παγκορασίδες με αντίπαλο την Αργώ, πάλι στο Κλειστό του Αλμυρού.

Τα σετ του Σαββατιάτικου αγώνα διαμορφώθηκαν ως εξής:  25 -15, 25 – 7 και 25 – 17.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν: Μητσογιάννη, Τσιγάνη, Αραμπατζή Χ., Μπουκουβάλα, Αραμπατζή Σ., Χατζηκυριάκου, Χασιώτη, Κωτούλα, Κωνσταντίνου, Μαυρογένη, Κούτε, Ξύδη, Τσανή.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΚΛΗ ΞΥΔΗ

Παράλληλα, ο προπονητής του τμήματος Βόλεϊ του ΓΣΑ Περικλής Ξύδης σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με το τέλος της κανονικής σεζόν στο Γυναικών, θέλω να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου, που παρά το μικρό της ηλικίας τους πάλεψαν και τερμάτισαν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Εξ αρχής και κατόπιν συνεννόησης με τους παράγοντες της ομάδας δεν ήταν η άνοδος ο στόχος, αλλά αυτό που έγινε. Συμμετοχή μικρών παικτριών για την εμπειρία και όπου φτάναμε, χωρίς να μπούμε στο φαύλο κύκλο των μεταγραφών κτλ.

Συνεχίζουμε δυναμικά με το Παγκορασίδων!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τα σωματεία που σεβάστηκαν την φετινή προσπάθεια του ΓΣΑ και χειροκρότησαν αυτή την ομάδα, ασχέτως αποτελέσματος.

Επίσης θέλω δημόσια να ευχηθώ καλή ανάρρωση και επιστροφή στα παρκέ στην αρχηγό της ομάδας Ιωάννα Πανταζή, που ο τραυματισμός της σίγουρα έπαιξε ρόλο στην μετά πορεία της ομάδας.»


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…