• 21 Φεβρουαρίου, 2018

Σκηνοθετημένη η ληστεία στις Μικροθήβες

Σκηνοθετημένη η ληστεία στις Μικροθήβες

Η τοπική κοινωνία στις Μικροθήβες, από χθες μας είχε δώσει το ρεπορτάζ, σχετικά με το μυστήριο που κάλυπτε τη ληστεία σε σπίτι 21χρονου. Κανείς δεν το πίστευε γιατί μάλλον ήταν κοινό μυστικό αυτό που είχε εκτυλιχθεί τις προηγούμενες ώρες.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται ότι το μεσημέρι ο πατέρας του 21χρονου, γύριζε από τη Γερμανία όπου δούλευε. Εν τω μεταξύ είχε εμπιστευτεί στο γιό του, τις οικονομίες από την εργασία του στην ξενιτιά. Ο 21χρονος θεώρησε εύκολο να τις… αβγατέψει παίζοντας τυχερό παίγνιο, όμως η πράξη του είχε αντίστροφο αποτέλεσμα και τα έχασε. Για να καλύψει λοιπόν τις πράξεις του, σκηνοθέτησε ληστεία και μάλιστα με δήθεν επίθεση του ληστή στον ίδιο και σωματική βλάβη. Η μαχαιριά, αποδείχτηκε γρατζουνιά και μετά από επισταμένες έρευνες και ανακρίσεις των αστυνομικών του Α.Τ. Αλμυρού αποκαλύφθηκε η αλήθεια. Δημοσιεύουμε το Δ.Τ. της Αστυνομίας αυτούσιο:

 

Συνελήφθη, χθες (20-02-2018) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδορκίας και της άσκοπης κινητοποίησης Αρχής.

 

Ειδικότερα, ο 21χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστο άτομο εισήλθε στην οικία του και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ.

 

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά σχετικά με την απώλεια του προαναφερόμενου χρηματικού ποσού.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.  

 

 


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
Γιορτή Αμυγδάλου για τρίτη χρονιά στις Μικροθήβες!

Γιορτή Αμυγδάλου για τρίτη χρονιά στις Μικροθήβες!

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών Φθιώτιδες Θήβες, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων πολιτιστικών εκδηλώσεών του για το τρέχον…
Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στις Μικροθήβες

Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης 25/7 στις Μικροθήβες καθώς ήταν σε…