• 14 Φεβρουαρίου, 2018

Διαμαρτυρία της Δ.Ε τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αλμυρού

Διαμαρτυρία της Δ.Ε τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αλμυρού

 

Δημοσιεύουμε Ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Γ.Σ.Α., σχετικά με τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου:

Το απόγευμα του Σαββάτου όσοι παρευρέθηκαν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού παρακολούθησαν μια καλά οργανωμένη παράσταση (ΤΣΙΡΚΟ) από τους δυο διαιτητές του αγώνα της ομάδας με αυτή της ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Προφανώς κάποιοι κύριοι έχουν ενοχληθεί από την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας μας (συμμετοχή στον ημιτελικό του FINAL-4 του κυπέλλου Ε.Σ.ΚΑ.Θ με αξιώσεις, εδραίωση από την αρχή του Πρωταθλήματος στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ήττα μόνο από τον πρωτοπόρο μέσα στην έδρα μας) και φρόντισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν φοβόμαστε κανέναν και τίποτα. Η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε το καλοκαίρι από νέους ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά το άθλημα είναι αυτή που στο τέλος θα κερδίσει.

Παρακάτω παραθέτουμε βίντεο με την τελευταία φάση του αγώνα που έκρινε (αλλοίωσε) το αποτέλεσμα. Φυσικά και είχαν προηγηθεί μια σειρά από λάθη και φαλτσοσφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Εμείς συνεχίζουμε πιο δυνατοί…

Με εκτίμηση η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ

 

ΓΣΑ μπάσκετ