Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού: Δελτίο Τύπου για τον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε

Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού: Δελτίο Τύπου για τον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων της Επαρχίας Αλμυρού σχετικά με τον ετήσιο χορό που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου:

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των  Δ.Σ.:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας κόψαμε ως  Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού σε συνεργασία με το Σύλλογο Εστίασης, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη, από κόσμο, αίθουσα του Κτήματος Παπαθανασίου -Τιμπλαλέξη.

Η επιτυχία της εκδήλωσής μας ήταν μεγάλη και απέδειξε, ότι δυνατοί δεσμοί ενώνουν τους επαγγελματίες του Αλμυρού τόσο μεταξύ τους, όσο και με την τοπική κοινωνία.

Τα Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους συναδέλφους για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα και για τη μεγάλη τους προσφορά στη λαχειοφόρο μας, αλλά και την τοπική κοινωνία για την εντυπωσιακή συμμετοχή της στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Θεωρούμε ότι έγινε, ένα ακόμη βήμα προς την ενίσχυση των σχέσεων αλληλεγγύης, συνεργασίας και συναδελφικότητας μεταξύ των μελών μας, αλλά και για την αμοιβαία αλληλεπίδραση με τους πολίτες – καταναλωτές της επαρχίας Αλμυρού. Είναι γνωστό, πως μόνο η εμπιστοσύνη στις μεταξύ μας σχέσεις,  μπορεί να βάλει τις βάσεις για να υπερνικηθούν οι σημερινές δυσκολίες, που για πολλούς φαντάζουν ανίκητες.

Αυτή ακριβώς η σχέση εμπιστοσύνης των μελών μας με την τοπική κοινωνία, είμαστε σίγουροι πως θα επιτρέψει στην εμπορική αγορά να σταθεί σήμερα στα πόδια της και να αναπτυχθεί αργότερα, αλλά και στην τοπική κοινωνία να παραμείνει σε μια ζωντανή και ανοιχτή πόλη.

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ… ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ»                                        Μετά από παρέμβασή μας και σε συνεννόηση πάντα με το κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη, όλοι οι προσκεκλημένοι, συνόδεψαν το δείπνο τους με τοπικά κρασιά…. το λευκό από το κτήμα Τιμπλαλέξη και το ροζέ και κόκκινο από την κάβα του κ. Ράπτη!

Επίσης, κάτι πρωτοποριακό για τα μέχρι τώρα δεδομένα, Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΙΔΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ! Με μια ιδέα οικολογικής και τοπικής συνείδησης, μας προσέγγισε το μέλος μας, η Βιβή Τσιντσίνη, εκδότρια της εφημερίδας «Λαός του Αλμυρού» και των ιστοσελίδων e-almyros.gr και doc-toc.gr, την οποία με χαρά υποδεχθήκαμε και υλοποιήσαμε. Αναφερόμαστε στις πάνινες τσάντες, οι οποίες ήδη κυκλοφορούν προς πώληση, στα 2,5 ευρώ (θα τις βρείτε στα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης), με το σήμα της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Αλμυρού και το σύνθημα

 

«Ψωνίζουμε στον Αλμυρό, επιλέγουμε τοπικά προϊόντα. Στηρίζω τον τόπο μου, σημαίνει στηρίζω τον εαυτό μου». Θα χαρούμε ιδιαίτερα να δεχτούμε και άλλες ιδέες από τα μέλη μας και να τις υλοποιήσουμε κατά το δυνατόν!

Από πλευράς φορέων μαζί μας ήταν και τους ευχαριστούμε, ο κ. Χρήστος Καλέας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και μέλος της ΕΣΕΕΕ, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας ο  πρόεδρος κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης,  ο κ.Φίλιππος Σαμαλέκος  Α’ αντιπρόεδρος, η κ. Κυριακή Πλωμαρίτου Β’ αντιπρόεδρος,  ο κ. Βασίλειος Ζαχείλας Γεν. γραμματέας, ο κ. Νικόλαος Αγγελέτος οικονομικός επόπτης, ο κ. Γεώργιος Πλιάτσικας νομικός Σύμβουλος, ο κ. Δημήτρης Τιμπλαλέξης επιμελητηριακός σύμβουλος,  από τον εμπορικό σύλλογο Βόλου ο κ.Νεκτάριος Νικολός Γεν. Γραμματέας και η σύμβουλος κ Έλλη Σαμουηλίδη , ο κ. Μπλουγούρας Χρήστος, αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γεν. Γραμματέας της  Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, ο κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος  Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας και η κ. Λιάγκουρα Ελένη, Γεν. Γραμματέας  του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.

Μας  τίμησαν με την παρουσία τους,  η πρόεδρος εθνικού συμβουλίου οδικής ασφάλειας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη,  ο βουλευτής της  Ν.Δ. κ. Χρήστος Μπουκώρος , η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης,  ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, καθαριότητας και ανακύκλωσης και συντήρησης πρασίνου κ. Κων/νος Νικοβιώτης,  ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, κ. Ρούσας Αργύρης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κων/νος Βαλαμούτης, ο Πρόεδρος ΔΕΥΑΛ  κ. Ηλίας Δαλακούρας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου,  o Διοικητής Α.Τ. Αλμυρού κ. Αλέξανδρος Σκορδάς,  ο υποδιοικητής του Α.Τ. Αλμυρού κ. Παναγιώτης Τσιρογιάννης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Δρυμώνας, κ. Γκουκουτούδης Παναγιώτης, ο επικεφαλής της «Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης» κ. Νίκος Τσανής,  η Δημοτική σύμβουλος ,τέως Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου.  Γεωργία Μποντού Τοκαλή, ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Βόλου, κ. Χαλαστάρας Βασίλειος, ο αντιπρόεδρος «Πρόταση Ζωής» αντιπρόεδρος Γηροκομείου Βόλου και πρόεδρος Αργιλοχωρίου Ζιγγιρίδης Ευθύμιος και πρόεδροι και μέλη τοπικών φορέων και συλλόγων.

Ευχαριστούμε το συγκρότημα του Βαγγέλη Κονιτόπουλου, που με το κέφι και τη ζωντάνια τους πρόσφεραν μια υπέροχη βραδιά στους καλεσμένους μας.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε, τους  χορηγούς επικοινωνίας, almyrosinfo, e-almyros.gr και «Λαό του Αλμυρού»,  τη THESSALIA TV, την εταιρία FAMILLY FARM των αδερφών Τσαγγάρη για τη χορηγία της φέτας και τα Ζαχαροπλαστεία ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΝΕΦΕΛΗ και ΤΑΣΟΣ για τη χορηγία της βασιλόπιτας.

Ευχαριστούμε για την χορηγία τους, την επιχείρηση μεταφορική ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, τη μεταφορική ΤΣΕΛΙΑΣ ΦΩΤΗΣ, το πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL του Δημήτρη Τσιάπρα και τα Εκπαιδευτήρια ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ.

Ευχαριστούμε το τυπογραφείο ΤΥΠΩΣΕ ΤΟ-ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ, το τυπογραφείο ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – Δημοπούλου Ξανθή, τα ανθοπωλεία Ανθοδιακοσμήσεις – Κατσαούνη και  Άνθη –Φυτά-ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ για το στολισμό,  το κτήμα Παπαθανασίου-Τιμπλαλέξη, όπως και τον ηχολήπτη, κ. Κώστα Κολώνη.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και καλές δουλειές!

Τα- Δ.Σ. των Συλλόγων

Φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε εδώ


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…