• 11 Δεκεμβρίου, 2017

Ο Χρ. Καραζούπης απαντά στον Αργ. Ρούσσα: Ο Εντεταλμένος… και η ενοχοποίηση ενός e-mail…

Ο Χρ. Καραζούπης απαντά στον Αργ. Ρούσσα: Ο Εντεταλμένος… και  η ενοχοποίηση ενός e-mail…

γράφει ο Χρήστος Καραζούπης

Στο φύλλο της προηγούμενης εβδομάδας, δημοσιεύσαμε την παρακάτω δήλωση του Αργύρη Ρούσσα, Εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, σχετικά με ανακοίνωση του Γ.Σ.Α., η οποία δήλωση, είχε ως αποτέλεσμα να εγείρει έντονες συζητήσεις στους κύκλους του αθλητικού κόσμου του Αλμυρού. Σ’ αυτή τη δήλωση απαντά σ’ αυτό το φύλλο ο Χρήστος Καραζούπης με Δελτίο Τύπου του. Ακολουθούν η δήλωση και το Δελτίο Τύπου.

Δήλωση Αργύρη Ρούσσα:

Με λύπη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γ.Σ.Α. για την οποία γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά όπως: γιατί η επιστολή ήρθε από mail τοπικής οικολογικής οργάνωσης, ήταν τελικά ενήμερα όλα τα μέλη του Δ.Σ. για το περιεχόμενο και αν ήταν ενημερωμένοι, είναι τόσο προσωρινή η μνήμη των διοικούντων; Αρμόζει στους παράγοντες του αθλητισμού, να φαίνεται ότι κάνουν πολιτικά παιχνίδια; Θυμίζουμε ότι επί των ημερών μας αποκαταστάθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες παρέμεναν για πολλά χρόνια εγκαταλελειμμένες και συνεχίζουμε και με άλλα έργα, όπως το ταρτάν και το στέγαστρο. Η Διοίκηση γνωρίζει καλά για την αδιάλειπτη προσπάθεια στήριξής μου προς την ομάδα και ως Δημοτικός Σύμβουλος και ως επιχειρηματίας. 

 

Δελτίο Τύπου Χρήστου Καραζούπη:

Με αφορμή τις δηλώσεις του Εντεταλμένου Συμβούλου του Δημάρχου Αλμυρού για θέματα αθλητισμού, Αργύρη Ρούσσα, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα σας, σχετικά με μία ανακοίνωση κάλεσμα του Γ.Σ. Αλμυρού, στα ΜΜΕ θέλω να παραθέσω τα παρακάτω:

Το πρόβλημα του Εντεταλμένου Συμβούλου δεν είναι βέβαια η παντελής έλλειψη κάθε βοήθειας από τη Δημοτική Αρχή προς τον Γ.Σ.Α, η οποία και στηλιτεύεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ του, αλλά από ποιο e-mail στάλθηκε η αυτή η ανακοίνωση του Γ.Σ.Α!!! Φυσικά ο εντεταλμένος ακολούθησε την εντολή τον εντολέα του ο οποίος βέβαια έχει κατασταλάξει στο συμπέρασμα ότι η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» είναι εγκληματική οργάνωση… και δεν είναι δυνατόν από το e-mail της να στέλνονται ανακοινώσεις του Γ.Σ.Α, από τη στιγμή μάλιστα  που προεδρεύει  ο μεγαλύτερος εχθρός του… ο υπογράφων δηλαδή!!! Θα μπορούσατε κύριοι του Γ.Σ.Α. να στείλετε στα ΜΜΕ την ανακοίνωσή σας,  από το e-mail άλλων τοπικών οργανώσεων, όπου εκεί οι δράσεις τους  είναι πιο light, επικρατεί η νομιμότητα και σίγουρα… δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα…, από την «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» βρήκατε να το στείλετε!!!, δεν γνωρίζατε ότι αυτή η οργάνωση παρακολουθείται…

 Για επί πλέον πληροφόρηση όμως, γνώση  και αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζω ότι ο υπογράφων είναι  από τα πιο παλιά μέλη του Γ.Σ.Α με πολλά χρόνια θητείας στο  Δ.Σ. από θέσεις ευθύνης, Γενικός Γραμματέας, Πρόεδρος, όταν ο Γ.Σ.Α πρωτοστατούσε και τότε στα αθλητικά δρώμενα. Επί πλέον χρημάτισα Γραμματέας και Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ., ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ  ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ της Γ.Γ.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ την περίοδο 1993-1994-1995 κατά την οποία  στο Εθνικό Στάδιο Αλμυρού, υπήρχε κοσμογονία έργων, καθότι τότε εκτελέσθηκαν τα σημαντικότερα έργα που παραμένουν έως σήμερα (χλοοτάπητας στο Στάδιο και σε βοηθητικό, σκεπαστή κερκίδα, καθίσματα, γραφεία και αποδυτήρια, περίφραξη κ.λ.π.).

Προκειμένου δε να γίνει μία σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών σας για το Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ», σας γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν ιδιοκτησίας του Γ.Σ.Α, αφού δώρισε το οικόπεδο ο αείμνηστος Αργυρόπουλος και το Δ.Σ του τότε ΓΣΑ παραχώρησε τη χρήση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η οποία και  κατασκεύασε με τη σειρά της, το Εθνικό Στάδιο  Αλμυρού, του  οποίου τη διοίκηση ασκούσε η Επιτροπή Διοίκησης, η οποία διοριζόταν από τη ΓΓΑ.

Με την εφαρμογή δε του Καποδίστρια τα Εθνικό Στάδιο παραχωρήθηκε στον Δήμο Αλμυρού και μετονομάσθηκε σε Δημοτικό Στάδιο «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΓΑΖΟΣ» σε μνήμη του βαλκανιονίκη αθλητή του Γ.Σ.Α. Με τη αγάπη  των εργαζόμενων σ΄ αυτό, του  αειμνήστου  παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Γ.Σ.Α Γιάννη Φάτση και του εταίρου εργαζόμενου Σταύρου Μπουρδαμή, όπως επίσης και τη συνδρομή  των Δημοτικών Αρχών από την εφαρμογή του Καποδίστρια και μετά (Κοντογεωργάκης, Ράπος και Χατζηκυριάκος), το Στάδιο απέκτησε τη σημερινή μορφή του, αποτελώντας ένα από τα πιο σύγχρονα στάδια. Με τη συνταξιοδότηση  όμως και  του τελευταίου εργαζόμενου σ΄ αυτό του Στ. Μπουρδαμή, τη φροντίδα του Σταδίου έχει αποκλειστικά ο Γ.Σ.Α ο οποίος με δικά του έξοδα έχει ορίσει υπεύθυνο γι’ αυτό, χωρίς να οφείλει, αφού η Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται να ορίσει ένα υπεύθυνο φύλακα – εργάτη  για το Στάδιο Αλμυρού αλλά και για το Κλειστό Γυμναστήριο, τα οποία σημειωτέον δεν διαθέτουν άδεια δόμησης (αλήθεια γιατί δεν τα κατεδαφίζει ο κος Δήμαρχος, αφού είναι  υπέρμαχος της νομιμότητας!!!).

Γνωρίζουν καλά όμως οι φίλαθλοι και οι αθλητές του Γ.Σ.Α., πότε και από ποιους έγινα τα έργα στο στάδιο, τώρα βέβαια, εάν ο εντεταλμένος σύμβουλος του, αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει στην ανακοίνωση του Γ.Σ.Α για την εδώ και τρία χρόνια μη καταβολή ούτε ενός ευρώ από τη Δημοτική Αρχή, εμείς με τον κίνδυνο να ενοχοποιηθεί ξανά το e-mail μας, θα αποστείλουμε την απάντησή του στα ΜΜΕ, όσο σκληρή και αδυσώπητη είναι αυτή, από το δικό μας e-mail, ή ακόμη και εάν απαντήσουν (όπως συνηθίζουν άλλωστε) με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε …

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

Καραζούπης Χρήστος πρόεδρος της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» με νόμιμο email: endrasei2005@gmail.com, τ. Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας του Γ.ΣΑ και της Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Σταδίου Αλμυρού.


Σχετικά Άρθρα

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Πότε θα γίνουν νέα Γ.Σ. και εκλογές στον ΓΣΑ – Αναρτήθηκε ο κατάλογος μελών του συλλόγου

Οι εκλογές στον ΓΣΑ θα πραγματοποιηθούν μετά από νέα γενική συνέλευση η οποία συγκλήθηκε για την…
Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Μπουκώρου για το παιδικό τμήμα μπάσκετ Γ.Σ.Α.

Μετά την τεράστια επιτυχία του παιδικού τμήματος μπάσκετ Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο χθες μετά από ένα…