• 10 Δεκεμβρίου, 2017

Πανδαισία μουσικής και ασμάτων για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αλμυρού

Πανδαισία μουσικής και ασμάτων για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Αλμυρού

Σήμερα Κυριακή απόγευμα 10 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη της γιορτινής περιόδου για τα Χριστούγεννα στον Δήμο Αλμυρού. Επιστρατεύθηκαν οι χορωδίες του Δήμου, των Μικρασιατών η μεικτή παιδική και ενηλίκων του Δήμου Αλμυρού, της ενορίας Ευξεινούπολης, μουσικοί, η φιλαρμονική και οι τυμπανιστές caracatou.

Ο Δήμαρχος Αλμυρού, Δημήτρης Εσερίδης, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην υφυπουργός υποδομών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Δημάρχου Μαρία Σταυραντώνη, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Γιώργος Καλτσογιάννης και η μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή και ο Κώστας Πανταζώνας Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, προλόγισαν την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Πρόεδροι Κοινοτήτων, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Επαγγελματίες και επιχειρηματίες του Αλμυρού, μέλη τοπικών συλλόγων και φορέων του Αλμυρού και των γύρω περιοχών.

Τα παιδιά, μετά το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, έτρεξαν στο Λούνα Παρκ που έχει στηθεί στην πλατεία το οποίο προσφέρει για ακόμη μια χρονιά η κα Μαρία.

Παραμυθένια νότα έδωσαν τα περισσότερα από 200 φαναράκια που προσέφερε η Ένωση Επαγγελματοβιοτεχνών, στους παρισταμένους, τα οποία φώτισαν τον ουρανό πάνω και γύρω από την πλατεία του Αλμυρού.

 


 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…