• 9 Δεκεμβρίου, 2017

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Γυμνασίου Ευξεινούπολης

Το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Bazaar ενόψει Χριστουγέννων, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ευξεινούπολης.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Μαρία Σταυραντώνη σε συνεργασία με τον Σύλλογο διδασκόντων, τους γονείς και τους μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης διοργάνωσαν για μια ακόμη χρονιά τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.

Η κα Σταυραντώνη ευχαρίστησε  όλους τους μαθητές και τους καθηγητές  για τις δημιουργίες τους και  για τη σημαντική βοήθειά τους στο Bazaar, την κ. Δρόσου για την παρουσίαση, την κ. Καραγιαννοπούλου για τις δημιουργίες της, την κ. Κούτσικου  Άννα, για  τη χορωδία, το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για τις κατασκευές τους και την προσφορά τους, τους  γονείς των μαθητών για  τις  καταπληκτικές δημιουργίες τους  και τα γλυκίσματα που πρόσφεραν, την Σαραφάκη Αγγελική και Σαραφάκη Κατερίνα για την προσφορά τους, τους χορηγούς της εκδήλωσης και όσους συνέβαλλαν για να πραγματοποιηθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμυρού  κ. Εσερίδης Δ.,  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κωνσταντίνος Νικοβιώτης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Α., ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός, ο Ευθύμιος Ζιγγιρίδης μέλος ΔΣ ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας, Διευθυντές σχολείων, εκπαιδευτικοί, πρόεδροι Συλλόγων, γονείς, μαθητές. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιαννιός και ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης Εσερίδης.

Υπενθυμίζουμε πως τα έσοδα του Bazaar θα διατεθούν σε οικογένειες μαθητών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, στο ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 


Σχετικά Άρθρα

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξανάσμιξαν 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους…1974-2024

Ξαναχτύπησε το απόγευμα του Σαββάτου 24-08-2024 το κουδούνι του επιστάτη, του συγχωρεμένου κυρ’ Γιώργη Ξιφάρη, στο…
Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Αρχή της Ινδίκτου – Κήρυγμα Αρχιμ. Γεωργίου Γιαννιού

Από σήμερα, αγαπητοί μου αδελφοί, αρχίζει μια νέα περίοδος της Εκκλησίας μας. Από σήμερα αρχίζει το…