• 13 Νοεμβρίου, 2017

Αύριο Τρίτη… θα επισκεφθεί η “Ευρυδίκη” τον Αλμυρό – Ισχυρές βροχοπτώσεις

Αύριο Τρίτη… θα επισκεφθεί η “Ευρυδίκη” τον Αλμυρό – Ισχυρές βροχοπτώσεις

To βαρομετρικό χαμηλό «Ευρυδίκη» συνεχίζει να πλήττει από τις πρώτες ώρες της Δευτέρας με βροχές και καταιγίδες την κεντρική και νότια χώρα. Για το υπόλοιπο της ημέρας τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν κατά κύριο λόγο την Aνατολική Στερεά, το Kεντρικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Εν τω μεταξύ, σοβαρές καταστροφές από πλημμύρες προκλήθηκαν σε Αργολίδα και Ναύπλιο. Σύμφωνα με τις έως τώρα προγνώσεις η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο.

Την Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με τα εντονότερα φαινόμενα να αναμένονται στις δυτικές παράκτιες και νησιωτικές περιοχές και την Ήπειρο.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ΣΠΟΡΑΔΕΣ: Προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις και τοπικές ομίχλες. Από το μεσημέρι και μετά θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές που στην Πίνδο, τα Χάσια και τον Όλυμπο θα είναι αξιόλογες. Στις Σποράδες παρά την τοπική συννεφιά δεν αναμένεται να βρέξει.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο εσωτερικό αλλά και τις Σποράδες.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε: Λάρισα 7-18°C, Τρίκαλα 7-17°C, Καρδίτσα 7-18°C, Βόλος 12-18°C, Ελασσόνα 8-16°C, Αγιά 7-16°C, Φάρσαλα 7-18°C, Καλαμπάκα 8-16°C, Σποράδες 13-18°C.

Αλμυρός: Στον Αλμυρό αναμένεται βροχή από τις 8 το βράδυ της Τρίτης, ενώ μέσα στη νύχτα θα σημειωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

 

Περισσότερα για τον καιρό στην πηγή του άρθρου…