• 6 Νοεμβρίου, 2017

Μεταβατικό στάδιο για το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού – Έκδοση 4-11-2017

Μεταβατικό στάδιο για το Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αλμυρού – Έκδοση 4-11-2017

Διαδικασίες μετεγκατάστασης στη Δρυμώνα – Προσπάθειες διατήρησης της βάσης του Αλμυρού

 

Η μετεγκατάσταση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού στη Δρυμώνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, με την περίοδο που διανύουμε να αποτελεί διάστημα προσαρμογής για όλους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού μεταφέρεται στον Δρυμώνα, μετά από παραχώρηση κτιρίου της Α.Ε. «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου», καθώς βάσει σύμβασης της εταιρίας με το Δημόσιο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία πρέπει να καλύπτει και την Εθνική Οδό.

Ο Δημοτικός χώρος όπου στεγαζόταν το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού παραμένει σε λειτουργία, καθώς υπάρχει ένα όχημα επανδρωμένο επί εικοσιτετραώρου βάσεως.

Ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού, Υποπυραγός κ. Γκουγκουτούδης Παναγιώτης, σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού και το αρχηγείο της Πυροσβεστικής, αναζητούν λύση, για την παραμονή της βάσης στον Αλμυρό.

Ο κ. Γκουκουτούδης δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού»: «Η κατάσταση με τη μεταφορά του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλμυρού, δεν έχει παγιωθεί ακόμη και όλοι διανύουμε ένα μεσοδιάστημα προσαρμογής.

Στον Αλμυρό παραμένει ένα όχημα επανδρωμένο και σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμυρού και το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής αναζητούμε κάποιο πλαίσιο έτσι ώστε η βάση να παραμείνει.

Η διασπορά παραμένει ως είχε με τη μόνη διαφορά πως έχουμε ένα όχημα στον Αλμυρό και ένα στην Δρυμώνα, ενώ προηγουμένως είχαμε δύο στον Αλμυρό. Όσον αφορά το προσωπικό, τον εξοπλισμό και τις περιπολίες, συνεχίζουν να υφίστανται χωρίς διαφοροποιήσεις.

Ακόμη δεν έχουμε «καθαρή» εικόνα για το τι θα ακολουθήσει, καθώς περιμένουμε να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα μπορούμε να μιλήσουμε για το τι θα συμβεί και αν θα υπάρξουν αλλαγές για τα μέχρι στιγμής δεδομένα».

 

Οι νέοι αριθμοί τηλεφωνικής κλήσης του νεοσύστατου Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνας

Ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνας σχετικά με τους νέους τηλεφωνικούς αριθμούς:

Με το παρόν δημοσιεύουμε τους νέους αριθμούς τηλεφωνικής κλήσης του νεοσύστατου Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δρυμώνας. Τα τηλέφωνα είναι τα

Τηλεφωνικό Κέντρο: 2422026273- 24220 29383

Γραμματεία: 2422026603

Οι αριθμοί 24220 26198 και 24220 26199 παραμένουν ως έχουν μέχρι νεοτέρας.


Σχετικά Άρθρα

Φωτιά σε σπίτι στη Νέα Αγχίαλο

Φωτιά σε σπίτι στη Νέα Αγχίαλο

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση για φωτιά σε σπίτι στο κέντρο της Νέας Αγχιάλου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία…
“Ασπίδα προστασίας” έσβησε φωτιά στο λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου

“Ασπίδα προστασίας” έσβησε φωτιά στο λιμανάκι της Νέας Αγχιάλου

Μια πραγματική ασπίδα προστασίας ενήργησαν κάτοικοι και φορείς για την κατάσβεση φωτιάς στο λιμανάκι της Νέας…
Επιβολή διοικητικού προστίμου από την Πυροσβεστική

Επιβολή διοικητικού προστίμου από την Πυροσβεστική

Διοικητικό πρόστιμο αξίας 500 ευρώ επιβλήθηκε, την 29η Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου…