• 3 Οκτωβρίου, 2017

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αν. Ρωμυλίας Ευξεινούπολης για το 3ο Αντάμωμα Παιδικών Χορευτικών

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Αν. Ρωμυλίας Ευξεινούπολης για το 3ο Αντάμωμα Παιδικών Χορευτικών

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλία Ευξεινούπολης ευχαριστεί θερμά: την Αντιπεριφέρεια Μαγνησίας και την κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, τον Δήμο Αλμυρού και τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Εσερίδη, την Εντεταλμένη Σύμβουλο του Δημάρχου σε θέματα πολιτισμού κα Μαρία Σταυραντώνη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Κώστα Νικοβιώτη, την ΠΟΣΑΡ και την κα Ευδοκία Παπαχρηστούδη (πρόεδρο), τον κ. Γιάννη Λουλούδη (υπεύθυνο Θεσσαλίας), την κα Γερακίνα Μηνούδη (έφορος Δημοσίων Σχέσεων),  την κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τον πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρη Τέφογλου και τον ηλεκτρολόγο κ. Καραζούπη που συνέβαλλαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Γιαννιό για την πολύτιμη βοήθειά του καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ανταμώματος και τη φιλοξενία της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Τριάδος στην εκκλησία του χωριού μας.

Τέλος ευχαριστούμε τα καταστήματα του Αλμυρού και της Ευξεινούπολης για τη συνεισφορά τους, τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης την εφημερίδα «Λαός του Αλμυρού», τα sites e-almyros.gr και το almyrosinfo  όπως και όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων, ο αριθμός που κληρώθηκε στη λαχειοφόρο, είναι το νούμερο 46 και έχει ήδη βρεθεί η νικήτρια.

Με εκτίμηση
το Δ.Σ του Συλλόγου