• 2 Οκτωβρίου, 2017

Εκπτώσεις του Υπεραστικού Κτελ Μαγνησίας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες – Έκδοση 30/9/2017

Εκπτώσεις του Υπεραστικού Κτελ Μαγνησίας σε διάφορες κοινωνικές ομάδες – Έκδοση 30/9/2017

 

Σημαντικές εκπτώσεις σε μεγάλη μερίδα κοινωνικών ομάδων προσφέρει για μια ακόμη χρονιά το Υπεραστικό Κτελ Μαγνησίας, σε μια προσπάθεια στήριξης πολιτών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Οι περισσότερες από τις παροχές που προσφέρονται ισχύουν τουλάχιστον μια δεκαετία, όμως κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης, επεκτάθηκαν καλύπτοντας ένα μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Ο πρόεδρος του Υπεραστικού Κτελ Μαγνησίας κ. Κολυνδρίνης δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού» : «Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία προσφέρει μεγάλη γκάμα εκπτώσεων και προσφορών σε μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού.

Ειδικότερα, όλες οι κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και τα ΑΜΕΑ δικαιούνται έκπτωση 50% σε όλα τα δρομολόγια. Ακόμη, τα μέλη πολύτεκνων οικογενειών δικαιούνται έκπτωση 50%, ενώ οι τρίτεκνοι 25%. Οι φοιτητές με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου, έχουν έκπτωση 50% από τον τόπο διαμονής τους προς τον τόπο φοίτησης, ενώ μπορούν να έχουν έκπτωση 25% σε οποιαδήποτε άλλη διαδρομή.  Επίσης 25% έκπτωση δικαιούνται και οι στρατιώτες με την επίδειξη της στρατιωτικής τους ταυτότητας. Σε περίπτωση που κάποιος εκδώσει εισιτήριο μετ’ επιστροφής έχει έκπτωση 15%, ενώ σε οικογένειες τριών ατόμων που ταξιδεύουν μαζί παρέχεται έκπτωση 25%. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι μαθητές που χρησιμοποιούν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ για τη μετάβασή τους στο σχολείο κάθε πρωί, και την επιστροφή τους στο σπίτι κάθε μεσημέρι, δεν πληρώνουν καθόλου εισιτήριο.

Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και όσοι ανήκουν στις παραπάνω ομάδες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους κατά τόπους σταθμούς Κτελ, ώστε να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση των εκπτωτικών καρτών .

Το Υπεραστικό Κτελ Μαγνησίας, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες προσπαθεί με προσφορές και εκπτώσεις να διευκολύνει τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός του νομού».


Σχετικά Άρθρα

Ανακοίνωση του ΚΤΕΛ για δρομολόγια Παρασκευής

Ανακοίνωση του ΚΤΕΛ για δρομολόγια Παρασκευής

To YΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 8/9 θα εκτελεστούν τα δρομολόγια από τις 09.00 και…
Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2o Γυμνάσιο Αλμυρού, ως συντονιστικό σχολείο προγράμματος Erasmus+ΚΑ2 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε…
Προμήθεια εξοπλισμού και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων του ΚΤΕΛ

Προμήθεια εξοπλισμού και τοποθέτηση στεγάστρων για την αναβάθμιση των στάσεων του ΚΤΕΛ

Εγκρίθηκε μελέτη για την «Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την αναβάθμιση των στάσεων,…