• 23 Σεπτεμβρίου, 2017

Ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Αλμυρού με έναν επιπλέον οδηγό ασθενοφόρου – έκδοση 23-9-2017

Ενισχύεται το Κέντρο Υγείας Αλμυρού με έναν επιπλέον οδηγό ασθενοφόρου – έκδοση 23-9-2017

Πριν 2 εβδομάδες, ο διοικητής της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Νέστωρας Αντωνίου και η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κα Βασιλική Αυγέρη πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού.

Ο κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, τους ξενάγησε στους χώρους και τους ενημέρωσε για τα υπάρχοντα προβλήματα με κυριότερο, την ενδυνάμωση του προσωπικού ώστε να υπάρχει 24ωρη κάλυψη.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Βασ. Αυγέρη και Ν. Αντωνίου συναντήθηκαν με τους εργαζόμενους, με τους οποίους συζήτησαν τα προβλήματα που  αντιμετωπίζουν  στην εργασία τους, όπου προτάθηκαν διάφορες λύσεις και από τις δυο πλευρές.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ανακοινώθηκε στον κ. Γεωργιάδη πως αποφασίστηκε η πρόσληψη ενός ακόμη οδηγού ασθενοφόρου για την κάλυψη της κενής βάρδιας.

Η 5η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, επέλεξαν τη συγκεκριμένη λύση, ώστε να καλυφθούν όλες οι βάρδιες με οδηγούς. Σε πολλά φύλλα της εφημερίδας μας έχουμε δημοσιεύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν σε συμπολίτες μας από την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε στον «Λαό του Αλμυρού»: «Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της κας Βασιλικής Αυγέρη και του κ. Νέστωρα Αντωνίου, συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της κενής θέσης οδηγού ασθενοφόρου. Το αίτημά μας για ενδυνάμωση του προσωπικού έγινε αποδεκτό και λάβαμε διαβεβαίωση πως η θέση αναμένεται να καλυφθεί μέσα στον Οκτώβριο. Με την κάλυψη του κενού θα καλυφθούν άμεσα όλες οι βάρδιες και δεν θα έχουμε πρόβλημα. Είμαστε ικανοποιημένοι καθώς δρομολογείται πλέον η λύση ενός χρόνιου προβλήματος».