• 12 Σεπτεμβρίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 9-9-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 9-9-2017

Αποχαιρετήσαμε έναν φίλο

Έφυγε από κοντά μας, ο Βαγγέλης Γκόβαρης. Με αυτόν τον μουδιασμένο τίτλο αποχαιρέτησε η ιστοσελίδα και εφημερίδα μας, έναν φίλο. Ιδιαίτερος, αγαπητός, αξιομνημόνευτος. Καλό παράδεισο.

 

Αρμένικη επίσκεψη

Αυτό δεν είναι Δημοτικό Συμβούλιο κυρία μου… Αρμένικη επίσκεψη είναι. Με 35 θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη, μετά από 40 μέρες περίπου. Όταν καταφθάνουμε κρατάμε ένα φραπεδάκι στο χέρι και όταν φεύγουμε άλλοι πάνε για σουβλάκια και άλλοι για σφηνάκια. Σκέφτομαι να κάνω μπουφέ στο μπαλκόνι… πως σας φαίνεται; Όλο και κάποιον guest star έχουμε κάθε φορά, οι πωλήσεις θα κρατηθούν στα ύψη. Μέλη συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων, ορκωτοί λογιστές, πολίτες… οι οποίοι περιμένουν ώρες, ξεροσφύρι, μέχρι να συζητηθεί το θέμα τους. Για άλλους θα σερβίρω καφέ παρηγοριάς, σε άλλους ξίδι και στους πιο τυχερούς… μέλι.

Η πενταμισαετία… περνάει, είμαστε στο μισό της και αναμένεται το κλίμα να… είναι ζεστό για το χειμώνα. Την Τετάρτη λογικά ο κ. Γλιάτης θα πάρει τη θέση του εκλιπόντος Βαγγέλη Γκόβαρη.

 

Υποψηφιότητες

Εν τω μεταξύ φαίνεται ότι θα έχουμε δυο τύπου σχηματισμών στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ψηφοδέλτιο με χαμηλό μέσο όρο ηλικιών… και ένα με αρκετά μεγαλύτερο… Εκτός αν τους περιμαζέψουν οι εμπειρότεροι τελευταία στιγμή. Ονόματα πέφτουν στο τραπέζι και οι χειραψίες γίνονται πιο θερμές στα τσιπουράδικα.

Αλλά και για τις εθνικές υπάρχει κινητικότητα, καθώς τα παπαγαλάκια θέλει να προηγηθούν τουλάχιστον κατά ένα έτος από τις δημοτικές. Λίστες υποψήφιων ψηφοφόρων ξαναγράφονται, καλέσματα σε Νεολαίες κομμάτων σε άλλες πόλεις γίνονται ευχαρίστως αποδεκτές, οι επισκέψεις επισήμων στις τοπικές εκδηλώσεις πληθαίνουν, κυβερνητικοί επισκέπτονται φορείς αναλόγως του τομέα τους ο καθένας κτλ…

 

Wild cat

Εκλογές Επιμελητηρίου Μαγνησίας με κάλπες στον Αλμυρό;… Εκλογές με συμμετοχή και άρωμα γυναίκας για τον Αλμυρό; Ε, τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμίδια;… (δεν το ‘βγαλα το παρατσούκλι τυχαία, φιλενάδα). Συντασσόμαστε και με το καλό να εκπροσωπηθούμε στο Επιμελητήριο ο Αλμυρός, μέσα από την παρουσία και τις δράσεις σου!

 

 

Αγιασμοί

Θεοφάνια, πίτες, εγκαίνια, Αγιασμοί αθλητικών ομάδων και έπονται οι Αγιασμοί στα σχολεία και στους Συλλόγους. Μετά απ’ όλα αυτά κυρία μου είναι να απορεί κανείς γιατί δεν Άγιασα ακόμη. Πάντως με τόσο τρέξιμο που κάνω, θα Αγιάσει ο Μπουρλάκος μου λόγω υπομονής  σίγουραααα…!


Σχετικά Άρθρα

Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

Θαλάμωσαν! – Η ατζέντα του “Λαού” – γράφει η Βιβή Γ. Τσιντσίνη

έκδοση 31/8/2024 Ψαρ’άδικα Ένα …επιφώνημα έρχεται στο μυαλό μου κυρία μου όταν σκέφτομαι τα δεινά που…
Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2o Γυμνάσιο Αλμυρού, ως συντονιστικό σχολείο προγράμματος Erasmus+ΚΑ2 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε…
Η παρουσίαση του Heptapolis avatar-e-learning – Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με αφετηρία το ελληνικό στοιχείο

Η παρουσίαση του Heptapolis avatar-e-learning – Ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαδικτυακής εκπαίδευσης με αφετηρία το ελληνικό στοιχείο

Είχαμε την χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στην παρουσίαση του avatar-e-learning (200 μαθημάτων ακαδημαϊκού τύπου),…