• 14 Αυγούστου, 2017

ΓΣΑ – Βόλος ΝΠΣ 1-2 και Πύρασος – Αίας 1-2

ΓΣΑ – Βόλος ΝΠΣ 1-2 και Πύρασος – Αίας 1-2

Δεύτερη ελπιδοφόρα εμφάνιση για τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση με τον Σαρακηνό (5-0), αυτή τη φορά (το βράδυ της Κυριακής 13 Αυγούστου), με τη …νεοσύστατη στη Μαγνησία ομάδα «Βόλος ΝΠΣ», η οποία και κέρδισε τελικά με 1-2 τους Αλμυριώτες, που έπαιξαν με απουσίες και δυο διαφορετικές ενδεκάδες σχεδόν, ανά ημίχρονο.

Ο ΓΣΑ κυριάρχησε ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο των αντιπάλων του και προηγήθηκε με τον Φλίγκο στο 27ο λεπτό 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 55’ με τον Ηλιόπουλο και πέτυχαν το νικητήριο 1-2 με τον Μηλιώτη.

Στο 82’ ωστόσο οι Αλμυριώτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν κεφαλιά του Παυλίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΓΣΑ χρησιμοποίησε τους Σταυράκη, Καψιώτη, Τσιάτσιο, Π. Βούλγαρη, Κόκκα, Σαββίδη, Θωμαΐδη, Κοτσιαρίδη, Κυπτίου, Κοντοβά, Φλίγκο, Τσομπανόπουλο, Μπαρούτα, Παυλίδη, Δημουλά, Τσόγκα, Πραττή, Τετριμίδα και Αράπη.

 

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΑΝΤΑ

Φιλικό παιχνίδι είχαμε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 13/8 στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, μεταξύ του Πυράσου και του Αίαντα Σούρπης, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 1-2.

Το 0-1 από τον Χειλά και το 0-2 από τον Μακανίκα, ενώ μείωσε ο Ζαχαράκης στο 82′.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων (με στοιχεία από τον «Ταχυδρόμο»):

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίκος, Γ. Τσάμης, Ίμπρα, Μαγιόγλου, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης, Μπασδάνης, Γάτος, Σιώμος, Ζαχαράκης, Φούκης. Αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο οι Μπράνος, Μπόγκαμος, Κοσμάς.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Μπούρας, Κραβαρίτης, Πλαβός, Χριστέλος, Μπιρτσάι, Μακανίκας, Χειλάς, Κατσαβριάς, Σιαμέτης, Μπάκος. Αγωνίστηκαν και οι Μαλλιαρός, Αναγνώστου, Κ. Κατσαβριάς, Καλοδήμος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …