• 11 Αυγούστου, 2017

Σχόλιο – απάντηση Α. Καραγιώργου: Πόσο μιζέρια μπορεί να ΑΝΕΧΘΕΙ αυτός ο τόπος;

Σχόλιο – απάντηση Α. Καραγιώργου: Πόσο μιζέρια μπορεί να ΑΝΕΧΘΕΙ αυτός ο τόπος;

Δημοσιεύουμε απάντηση του εντεταλμένου συμβούλου του Δημάρχου Α. Καραγιώργου, σχετικά με την κοινή ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης γύρω από τα έξοδα για την επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας (μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ).

Διαβάζοντας την ανακοίνωση των κ. Χατζηκυριάκου και κ. Τσανή, ομολογώ ότι με ξεπερνά. Κάθε όριο ανευθυνότητας και μικροπολιτικής καταρρίπτεται. Οι άνθρωποι, με πρόδηλο τρόπο αποκαλύπτεται ότι στόχο έχουν να σαμποτάρουν την 1η επίσκεψη Προέδρου Δημοκρατίας στον Αλμυρό.  Στην ουσία η «καταγγελία» τους είναι μια ομολογία ότι δεν υπάρχουν φραγμοί στη προσπάθειά τους να πετύχουν τους στόχους τους, ακόμη και όταν προκαλούν ζημιά στον τόπο τους.
Τους καλώ την ύστατη στιγμή να ανακαλέσουν την ανακοίνωσή τους και να συνταχθούν με την κοινωνία η οποία ενωμένη περιμένει την ανακήρυξη του Προέδρου σαν επίτιμο Δημότη. Ας σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έρχεται ούτε για τον Εσερίδη, ούτε για τον Χατζηκυριάκο, ούτε για τον Τσανή. Επισκέπτεται τον Αλμυρό, μετά από το κάλεσμα των πολιτών και της κοινωνίας του Αλμυρού, μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος
του Δημάρχου Αλμυρού
Άρης Καραγιώργος