• 6 Αυγούστου, 2017

Και ο φετινός ΓΣΑ έχει …πολυβόλο (5-0 τον Σαρακηνό) – Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια

Και ο φετινός ΓΣΑ έχει …πολυβόλο (5-0 τον Σαρακηνό) – Τα πρώτα φιλικά παιχνίδια

Καλά στοιχεία και 5 άνετα γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες έδειξε ο Γ.Σ. Αλμυρού στο πρώτο του φιλικό κόντρα στον Σαρακηνό, του οποίου επικράτησε με 5-0, το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Στάδιο της πόλης μας.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Magnesiasports, απ’ όπου και τα σχετικά στοιχεία, με παίκτες που έχουν στα πόδια τους πολύ λίγες προπονήσεις Κι νέο προπονητή τον Λάκη Μπακάλη, άρχισε το ματς με τερματοφύλακα τον Κοντογεωργάκη, ενώ στην άμυνα ήταν με φορά από τα δεξιά προς τ’ αριστερά οι Καψιώτης, Δημουλάς, Κόκκας, Τσιάτσιος. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Π. Βούλγαρης και Θωμαΐδης και πίσω από τον φορ Παναγιώτη Κοντοβά κινούνταν οι Κωτσιαρίδης στον άξονα, αριστερά ο νεαρός Πρατής και δεξιά ο Κρανάς σε σύστημα 4-2-3-1.

Στο 30’ μπήκε  Τσομπανόπουλος στη θέση του Κοντογεωργάκη, μέχρι το 60’  που έδωσε τη θέση του στον Σταυράκη.

Από κει και πέρα στην άμυνα ήταν ο Αράπης (16χρονος παίκτης που ήταν πέρσι στη Δήμητρα), Παυλίδης, Τσόγκας, Μπαρούτας. Στο κέντρο ανασταλτικό ρόλο είχαν ο Σαββίδης και ο πιτσιρικάς Τετριμίδας, ενώ δεκάρι ήταν ο Κιπτίου, αριστερά ο Βουτσίτσεβιτς, δεξιά ο Φαράντος (είχε μπει  από το 40’ στη θέση του Καψιώτη) και στην κορυφή ο Φλίγκος.

Απόντες ήταν ο τραυματίας Κυριάκος και ο Αραμπατζής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Τα γκολ στο 4’ ο Κοντοβάς ο Κιπτίου στο 70’, στο 72’ ο Φλίγκος, στο 84’ πάλι ο Κιπτίου και στο 87’ ο Φαράντος.

 

Ο ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. 3-0 ΤΟΝ ΘΗΣΕΑ

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό για τον Βόλο Ν.Π.Σ.που επικράτησε με 3-0 του Θησέα Αγριάς, σε αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Πορταριάς.

Για τους «κυανέρυθρους» δύο τέρματα σημείωσε ο Δημόπουλος και ένα ο Δεμηρτζόγλου…

Ο Χουάν Φεράντο χρησιμοποίησε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι αν και κουρασμένοι από τις εντατικές προπονήσεις, έδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα.

Από την άλλη, για την ομάδα του Θησέα ήταν το πρώτο φιλικό, μετά από πέντε ημέρες προπονήσεων και οι άνθρωποί του δήλωσαν πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας, η οποία στάθηκε πάρα πολύ καλά, είχε πολύ καλή ψυχολογία και αγωνιστικότητα.

Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής σύνθεση: Πατσιογιώργος, Παπαεμμανουηλίδης, Ηλιάδης, Δημόπουλος, Καλαμίδας, Πιαστόπουλος, Ζέρης, Πέντα, Μηλιώτης, Μελισσόπουλος, Μάντζης

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι εξής: Φαρμάκης, Τσελεπίδης, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Ντόσης, Διμηνάς, Πίτου Γκαρσία, Κυπαρίσσης, Δεμηρτζόγλου, Ηλιόπουλος, ενώ χρησιμοποιήθηκαν και οι Παπακώστας και Παπουτσής.

 

ΡΗΓΑΣ – ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ 1-0

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε και ο Ρήγας Φεραίος στο Βελεστίνο κόντρα στον Μαγνησιακό, νικώντας 1-0 χάρη στο γκολ του αλβανικής καταγωγής Χρήστου Τζέκα στο 63’.

Πρόκειται για 20χρονο σέντερ φορ από την Κ20 της ΑΕΛ, που δεν έχει αποκτηθεί ακόμη και δοκιμάστηκε. Το ίδιο συνέβη και με τον επιθετικό χαφ Χρήστο Οικονόμου (έπαιζε στο πρώτο τοπικό των Τρικάλων με τον Πορταϊκό και αγωνίστηκε σήμερα για 30 λεπτά στην επανάληψη), τον Τρελόπουλο (είναι κεντρικός μέσος και έπαιζε στον Ηρακλή Βόλου) και τον ακραίο αμυντικό Γκατή, που προέρχεται από ομάδα της Καρδίτσας.


Σχετικά Άρθρα

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην Α’ Τοπική

Από τις 14 Απριλίου όταν ολοκληρώθηκε η μεγάλη κατηγορία της περασμένης σεζόν, μέχρι το Σάββατο 21…
Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Χρ. Μπουκώρος: «Αναγκαίο βήμα η σύμβαση για το έργο αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξηριά Αλμυρού»

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, κάλεσε σήμερα Τετάρτη (18/9) τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο…
Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Χρ. Τριαντόπουλος: Ξεκινά η κατασκευή του αγωγού της λιμνοδεξαμενής Ξεριά ύψους 3,6 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό

Την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024, υπεγράφη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υπουργό Υποδομών και…