• 19 Ιουλίου, 2017

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Βασίλειος Αγγελόπουλος, του Δημητρίου και της Αθανασίας, το γένος Χρήστου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στο Βόλο και η Αποστολία Χουλή, του Δημητρίου και της Βασιλικής, το γένος Σπανού, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Οικονόμου Ιωάννης, του Σωκράτη και της Χριστίνας, το γένος Τάκου, που γεννήθηκε στον Πλάτανο Αλμυρού και κατοικεί στον Πλάτανο Αλμυρού και η Μαρία Βασιλάκου, του Σταύρου και της Βασιλικής, το γένος Μαμούρα, που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλμυρού.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Αθανάσιος Τσουβαλιάς του Χρήστου και της Βασιλικής το γένος Δημητρίου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού  και  η Αθηνά Κελαϊδή του Ελευθέριου και της Ελένης το γένος Χριστοπούλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Πτελεό Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Βασίλειος Γκάγκας του Γεωργίου και της Αθηνάς το γένος Γαρδικλή, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας  και  η Ελένη Ανθούλη του Νικολάου και της Βούλας το γένος Μιχαλίτση, που γεννήθηκε στον Πειραιά  και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ιωάννης Βαλωμένος του Δημητρίου και της Χρυσούλας το γένος Μόκκα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στους Αγίους Θεοδώρους Μαγνησίας  και  η Savelidis Stavroula του Socratis και της Vasiliki το γένος Papadopoyloy, που γεννήθηκε στο Bronx New York  και κατοικεί στο Bronx New York, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Ηλίας Μπουρλής του Κωνσταντίνου και της Όλγας το γένος Λιλή, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού  και  η Ελπίδα Παυλίδη του Ηλία και της Μαρίας το γένος Ιωακειμίδου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Αλμυρού, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στην Ευξεινούπολη Αλμυρού.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Γιαννακάκης Κωνσταντίνος του Αθανασίου και της Ιωάννας το γένος Καραγκούνη, που γεννήθηκε στο Χολαργό Αττικής και κατοικεί στην Ευξεινούπολη Μαγνησίας  και  η Μαρία Μακανίκα του Ταξιάρχη και της Βασιλικής το γένος Καλτσά, που γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας  και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Μιλτιάδης Καραζούπης του Ευσταθίου και της Ερασμίας το γένος Κολιού, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας  και  η Ξανθή Τσέλιου του Βασιλείου και της Σοφίας το γένος Παπαγεωργίου, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Καρδίτσα Καρδίτσας, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Νικόλαος Βογιατζής του Αντωνίου και της Φωτεινής το γένος Μητράκου, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας  και  η Παναγιώτα Δήμου του Κωνσταντίνου και της Αγαθής το γένος Τιμπλαλέξη, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο.


Σχετικά Άρθρα

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2o Γυμνάσιο Αλμυρού, ως συντονιστικό σχολείο προγράμματος Erasmus+ΚΑ2 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε…
Κων. Μαραβέγιας σε Στ. Πέτσα: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Πηλίου

Κων. Μαραβέγιας σε Στ. Πέτσα: Να κηρυχθούν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Πηλίου

Για τις μεγάλες καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Αθηνά» στη Μαγνησία, ενημέρωσε τον αναπληρωτή υπουργό…
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Σιούτης Σταύρος του Σπυρίδωνος…