• 11 Ιουλίου, 2017

Επιτυχημένη η Μουσική Βραδιά από τον Λαογραφικό Όμιλο Πτελεού

Επιτυχημένη η  Μουσική Βραδιά από τον Λαογραφικό Όμιλο Πτελεού

Το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού, στον προαύλιο χώρο του Νηπιαγωγείου Πτελεού, ερμηνεύοντας Ελληνικά λαϊκά τραγούδια με βάση το ρεμπέτικο.

Τη χορωδία διηύθυνε η κα Μαριάννα Σαμαρτζή, η οποία έπαιξε και στο πιάνο, συνοδευόμενη από τον Μανώλη Κατσαούνη στο ακορντεόν. Η Αγγελή Μαρία και η Βλαχονάτσιου Σωτηρία μέλη της ομάδας του φωνητικού συνόλου Αλμυρού, συνόδευσαν τη χορωδία και ερμήνευσαν έντεχνα τραγούδια και συνεπαίρνοντας το κοινό.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ελένη Βαλωμένου – Παπαλεξοπούλου, ευχαρίστησε τα μέλη της χορωδίας που συνεχίζουν αδιάκοπα να βρίσκονται κοντά στον Σύλλογο, την κα Μαριάννα Σαμαρτζή που ακούραστη στηρίζει και καθοδηγεί την χορωδία του Συλλόγου, τον κ. Μανώλη Κατσαούνη, τον Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση των ηχητικών της εκδήλωσης και όλους τους παρευρισκομένους.

 

 


Σχετικά Άρθρα

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2ο Γυμνάσιο Αλμυρού στην Πολωνία με πρόγραμμα Erasmus+

Το 2o Γυμνάσιο Αλμυρού, ως συντονιστικό σχολείο προγράμματος Erasmus+ΚΑ2 που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συμμετείχε…
Χρ. Μπουκώρος: Αποκαθίσταται ο δρόμος για Ι.Μ. Άνω Ξενιάς – Δημοπρατείται η οδική σύνδεση Λεύκη – Νηές

Χρ. Μπουκώρος: Αποκαθίσταται ο δρόμος για Ι.Μ. Άνω Ξενιάς – Δημοπρατείται η οδική σύνδεση Λεύκη –…

Δύο σημαντικά αναπτυξιακά έργα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης στο Δήμο Αλμυρού με απολύτως εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Πρόκειται…
Στο Πολιτιστικό λόγω καιρού η βραδιά παιδικών χορωδιών

Στο Πολιτιστικό λόγω καιρού η βραδιά παιδικών χορωδιών

Τα παιδιά των χορωδιών του Ωδείου Παλάσκα Βόλου και του Ωδείου του Δήμου Αλμυρού, ενώνουν τις…