• 10 Ιουλίου, 2017

Νέος Πρόεδρος στους Μυρμιδόνες – Τα νέα άλλων ομάδων

Νέος Πρόεδρος στους Μυρμιδόνες – Τα νέα άλλων ομάδων

Αλλαγή στην προεδρία των Μυρμιδόνων Πλατάνου, μετά τη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Θεοδόσης Γώγουλας, ενώ ο Αθανάσιος Κλουκουτάρας παραμένει στο Δ.Σ. του συλλόγου από τη θέση του γενικού γραμματέα. Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Παλιάς, Ταμίας η Ευαγγελία Χριστοδούλου και Γενικός αρχηγός ο Άρης Παπαϊωάννου.

 

ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

– Ο Αίαντας Σούρπης, έχει προσεγγίσει δύο ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν από τον πρωταθλητή Γ.Σ. Αλμυρού και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα Σπύρο Χαλάτση και τον κεντρικό αμυντικό Φώτη Πλαβό, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το Βόλο.

 

-Τις δέκα έφτασαν οι ανανεώσεις του Διαγόρα Στεφανοβικείου καθώς ακόμη δύο ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην περσινή πορεία της ομάδας θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου και τη νέα σεζόν. Ο λόγος για τους Γιώργο Καπούλα (26 συμμετοχές / 9 γκολ) και Σάββα Μαυρίδη (12 συμμετοχές).

Η σχετική ανακοίνωση:

«Άλλα δυο νέα παιδιά με μεγάλη συμμετοχή στην περυσινή πορεία της ομάδας, θα συνεχίσουν και τη νέα περίοδο να φορούν την ασπρόμαυρη εμφάνιση. Πρόκειται για τον Σάββα Μαυρίδη και τον Γιώργο Καπούλα».

 

-Δεν θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ η ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου, γιατί δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει προπονητής, δεν υπάρχουν χρήματα. Την δύσκολη απόφαση πήρε το υπάρχον Δ.Σ. του ομίλου, αλλά προς αυτή την κατεύθυνση ωθήθηκε από αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας, τα μέλη της οποίας δεν έδωσαν το «παρών» σε σημαντικές προσκλήσεις για συνελεύσεις, όπου θα κρινόταν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ λιγοστοί ήταν αυτή που παρακολουθούσαν την προσπάθεια των ποδοσφαιρικών στους εντός έδρας αγώνες.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπελου έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του Α.Ο. Σκοπέλου μετά από αρκετές μέρες συζητήσεων και αφού εξετάστηκαν όλοι οι παράμετροι, αποφάσισε την μη συμμετοχή του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού τμήματος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΘ για την περίοδο 2017-18.

Οι ακαδημίες του τμήματος θα συνεχίσουν απρόσκοπτα την λειτουργία τους και θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα στην ανάδειξη νεαρών αθλητών – ποδοσφαιριστών που θα πλαισιώσουν τα επόμενα χρόνια την ανδρική ομάδα»

 

-Την τεχνική ηγεσία της Ακρόπολης ανέλαβε ο Γιάννης Ακτσιαλής, με τον νεαρό τεχνικό να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα του Σέσκλου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Βαγγέλη Τσουκάλη.

Θυμίζουμε, πως αρχικά ο Γιάννης Ακτσιαλής είχε δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Πρωτεσίλαου, ωστόσο, ζήτησε ο ίδιος να μην ενεργοποιηθεί η συνεργασία του με την ομάδα του Πτελεού, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …