• 5 Ιουλίου, 2017

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τις θερινές εκπτώσεις

Πρεμιέρα τη Δευτέρα για τις θερινές εκπτώσεις
Πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουλίου για τις θερινές εκπτώσεις των εμπορικών καταστημάτων, οι οποίες θα διαρκέσουν έως και τις 31 Αυγούστου. Οι καταστηματάρχες ετοιμάζονται για γενναίες μειώσεις τιμών με προσδοκίες για τόνωση της κίνησης αλλά και του τζίρου τους, που παρουσιάζει σοβαρή κάμψη από την αρχή της χρονιάς.
Για αρκετές επιχειρήσεις οι εκπτώσεις θα αρχίσουν με ποσοστό που θα ξεπερνά το 40% αφού η δραματική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια. Μάλιστα, όπως λένε οι καταστηματάρχες σε αρκετές περιοχές της χώρας έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην αυξημένη τουριστική κίνηση αφού οι έλληνες καταναλωτές έχουν μειώσει σημαντικά τις αγορές τους εξαιτίας της συρρίκνωσης των εισοδημάτων.
Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) με επιστολή της στις Εμπορικές Ομοσπονδίες και σε όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας χθες έδωσε οδηγίες και διευκρινίσεις για την έναρξη των θερινών εκπτώσεων και τη λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή.
Συγκεκριμένα, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις θα αρχίσουν τη Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 31 Αυγούστου. Παράλληλα τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, δηλαδή την Κυριακή 16 Ιουλίου.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

…η συνέχεια του άρθρου στην πηγή του…


Σχετικά Άρθρα

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις την Δευτέρα 8 Ιουλίου

Πρεμιέρα για τις θερινές εκπτώσεις την Δευτέρα 8 Ιουλίου

Οι θερινές εκπτώσεις αρχίζουν αυτή την Δευτέρα 8 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως τη λήξη του…
Ο καύσωνας …έκαψε την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων

Ο καύσωνας …έκαψε την πρώτη εβδομάδα των εκπτώσεων

Ναι μεν αλλά… Αυτή η έκφραση θα μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση στην αγορά του Αλμυρού…
Άρχισαν οι θερινές εκπτώσεις

Άρχισαν οι θερινές εκπτώσεις

Οι θερινές εκπτώσεις έτους 2023 άρχισαν την Δευτέρα 10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την…