• 27 Ιουνίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 24-6-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 24-6-2017

 

Συγχαρητήρια

Τα συγχαρητήριά μας στον ΟΜΑΘ, στη Δημοτική Αρχή, στον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αργύρη Ρούσσα, στους χορηγούς του ράλι και σε όσους βοήθησαν για το Rally Almyros 2017. Τι μπορούμε να κάνουμε παραπάνω;… πολλά! Το πιο δύσκολο όμως ήταν να καθιερωθεί η διοργάνωση και μάλιστα με 1η και 2η χρονιά, με πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αυτοί που εργάζονται και όσοι συνδράμουν σε ένα ράλι είναι δεκάδες και η ευθύνη τους μεγάλη. Όσοι δεν έχουν ασχοληθεί, δεν το γνωρίζουν. Αξίζουν τη στήριξή μας και τα συγχαρητήριά μας λοιπόν.

 

Σε ρυθμούς ράλι

Σε ρυθμούς ράλι ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου. Λίγο γιατί αποχώρησε ο Ν. Τσανής, λίγο γιατί απουσίασε ο Β. Χατζηκυριάκος… ίσως γιατί οι σύμβουλοι ήταν καλά ενημερωμένοι, τα θέματα εύκολα και όλα αγγελικά πλασμένα… τι να πω η γυναίκα; Εσείς ξέρετε καλύτερα. Πάντως σχολιάστηκε. Περνώντας στη Βερόνα για να πάω στο γραφείο μου… με ρώτησαν… Πως και κατέβηκες τόσο γρήγορα; Περνάει τίποτε απαρατήρητο από τους Βερονό-βιους;

 

Άλλον φωνάζω, άλλος απαντά

Βλέποντας κατά την επεξεργασία το βίντεο αποχώρησης Τσανή για να κάνω την αποφώνηση, συνειδητοποίησα ότι δεν απευθυνόταν με το χαρακτηρισμό «φερέφωνα» σε κάποιους συγκεκριμένα και πόσο μάλλον στην αντιπολίτευση. Μάτια και γλώσσα του σώματος ήταν στραμμένα απέναντι στους Συμβούλους της Δημοτικής Αρχής. Τη σκυτάλη πήρε ο Δήμαρχος γυρίζοντας προς Τσόγκα και Κρανά, «ακούσατε»;

Σε κάθε περίπτωση λυπηροί οι χαρακτηρισμοί αυτοί να ακούγονται σε Δημοτικό Συμβούλιο από αιρετό για αιρετούς. Τις πταίει; Κάποιοι φαίνεται να έχουν φτάσει στα όριά τους με κάποιες καταστάσεις.

 

Ύποπτο

Με οριακή απαρτία πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Φήμες κακές, διαδίδονται στην πόλη, ότι κάποιοι σύμβουλοι, δεν ήθελαν να ψηφίσουν επίτιμο πολίτη την Αυτού Εξοχότητά του (όπως είθισται να αναφέρεται για το τυπικό), τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. Τιμώντας το θεσμό, προτίμησαν να μην παραστούν, παρά να ψηφίσουν αρνητικά.

Σε κάθε περίπτωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούμε, υπήρξαν πολλές ενστάσεις επί του θέματος.

 

Ασθενοφόρο

Ο παραλογισμός με τις βάρδιες οδηγού ασθενοφόρου συνεχίζονται. Μάλλον δεν χρειάζεται μυαλό και επιχειρήματα, αλλά σπαθί για να λυθεί… όπως ο γόρδιος δεσμός. Τόσο πρέπει να ανάψουν τα «αίματα»… με ή χωρίς παρένθεση.

 

Μουσικό σύνολο

Πιο περήφανος… δεν γίνεται. Περήφανοι μας έκαναν όσοι εργάστηκαν για το αποτέλεσμα του Μουσικού Συνόλου των Γυμνασίων Αλμυρού και Νέας Αγχιάλου. Οι εντυπώσεις όσων παρακολούθησαν μονοπώλησαν τα πηγαδάκια της επόμενης μέρας. Ο Δήμαρχός μας φαίνεται και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στη συνέχεια του έργου καθηγητριών, μαθητών και φορέων των σχολείων. Μπράβο!


Σχετικά Άρθρα

Ποσόστωση μελλοντικής επιτυχίας – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

Ποσόστωση μελλοντικής επιτυχίας – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη

μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ) έκδοση 28-5-2022 Τι ζούμε ρε φίλε! Επαναφορά, ελπίζω μόνιμη, σχολίων……
Οδοιπορικό στον άλλοτε πλωτό ποταμό «Χολόρεμα» – Σχόλιο Β. Κοντονάτσιου

Οδοιπορικό στον άλλοτε πλωτό ποταμό «Χολόρεμα» – Σχόλιο Β. Κοντονάτσιου

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου και μετά τις θρησκευτικές μας υποχρεώσεις, η φυσική μας περιέργεια μας οδήγησε…
ΚΗΔΕΙΑ – Παρασκευούλας Βολίδη – Τσιντσίνη

ΚΗΔΕΙΑ – Παρασκευούλας Βολίδη – Τσιντσίνη

Την πολυαγαπημένη μας μητέρα, αδελφή, γιαγιά και προγιαγιά Παρασκευούλα Βολίδη – Τσιντσίνη ετών 85 που απεβίωσε…