• 20 Ιουνίου, 2017

Συνεργασία του Δήμου Αλμυρού με το Ίδρυμα Β. Μελά για την ανέγερση Νηπιαγωγείου

Συνεργασία του Δήμου Αλμυρού με το Ίδρυμα Β. Μελά για την ανέγερση Νηπιαγωγείου

 

Το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της κας Ζέττας Μακρή, του προέδρου του Ιδρύματος Βασιλείου Γ. Μελά για την προσχολική αγωγή κ. Γεωργίου Λ. Μελά και του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη, στο Δημαρχείο Αλμυρού.

Το ίδρυμα Βασιλείου Γ. Μελά για την προσχολική αγωγή, δραστηριοποιείται από το 1895 και μέχρι σήμερα έχει χρηματοδοτήσει την ανοικοδόμηση για περισσότερα από 200 σχολικά κτίρια.

Σχετικά με τη συνεργασία του ιδρύματος με το Δήμο Αλμυρού για την ανέγερση νηπιαγωγείου, ο πρόεδρος του ιδρύματος δήλωσε: «Είμαστε σήμερα εδώ, χάρη στη κυρία Μακρή που μας γνωστοποίησε την ανάγκη του τόπου για την ανέγερση νέων κτιρίων και η επιμονή της μας έφερε εδώ, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα ερωτήματα που είχαμε. Το ενδιαφέρον μας είναι να πηγαίνουμε σε περιοχές που έχουν αυξανόμενο πληθυσμό, δηλαδή πολλά νήπια και δεν υπάρχουν κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενήσουν όλα τα παιδιά. Το έργο μας είναι να χτίζουμε σύγχρονα νηπιαγωγεία με διεθνείς προδιαγραφές. Σήμερα, θα προχωρήσουμε σε μια αυτοψία για την κατάσταση στην πόλη και ελπίζουμε να προχωρήσουμε στην ανέγερση ενός νέου μεγάλου νηπιαγωγείου. Με την χορηγία οικοπέδου από τον Δήμο Αλμυρού και την έκδοση αδειών και εμείς από πλευράς μας θα συνεχίσουμε το έργο μας».

Ο Δήμαρχος Αλμυρού κ Δημήτρης Εσερίδης δήλωσε: «Το θέμα των σχολικών κτιρίων απασχολεί τον Δήμο μας, καθώς πολλά από τα κτίρια έχουν προβλήματα. Τα νηπιαγωγεία αποτελούν μεγάλο μέρος του προβλήματος, καθώς έχουμε νηπιαγωγεία που στεγάζονται σε παμπάλαια κτίρια ή ακόμη και χωρίς προαύλιο χώρο. Η παρουσία του κ. Μελά μας δίνει την ελπίδα πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχουμε ένα καινούριο κτίριο, με την τεχνική μελέτη του Δήμου Αλμυρού, αλλά με την υπογραφή και την κατασκευή του Ιδρύματος Μελά, το οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα εκ των προτέρων. Παρακαλώ τους εκπροσώπους του ιδρύματος να δεχτούν τις ευχαριστίες του Δήμου αλλά και των πολιτών του Αλμυρού».


Σχετικά Άρθρα

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

“Άνοιξαν” σπίτια στον Αλμυρό κατά την περίοδο του παζαριού

Δεν έλειψαν και φέτος οι παραβιάσεις σε σπίτια στον Αλμυρό τις ημέρες του παζαριού. Σε μία…
32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

32 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην αιμοδοσία της Σούρπης!

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η 4 εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου…
Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ

Η Α’ Τοπική αρχίζει στις 21-22 Σεπτεμβρίου, η Β’ στις 28-29 Σεπτεμβρίου και η Γ’ στις…