• 19 Ιουνίου, 2017

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές – Έκδοση 17-6-2017

Εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές – Έκδοση 17-6-2017

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στη σχολή πολεμικών τεχνών του sensei Αντώνη Λεωνίδα 4 dan στον Αλμυρό, το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου 2017. Λόγω του αυξημένου αριθμού συμμετεχόντων μαθητών οι εξετάσεις ορίστηκαν σε δύο ημέρες και οι αθλητές χωρίστηκαν σε 5 τμήματα. Όλοι οι μαθητές εξετάστηκαν στην ύλη της πολεμικής τέχνης Budokai, στο παραδοσιακό και αγωνιστικό Kyokushin, σε τεχνικές Jiu Jitsu, αλλά και στη σωστή εκτέλεση των katas, kihon και kumite.

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι αθλητές προετοιμάζονταν πυρετωδώς για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις με αποτέλεσμα να δικαιωθούν οι κόποι της σκληρής δουλειάς, βγάζοντας τον δάσκαλό τους sensei Αντώνη Λεωνίδα ασπροπρόσωπο, επιτυγχάνοντας να προαχθούν και να τους απονεμηθεί η επόμενη ζώνη.

Οι πολεμικές τέχνες προσφέρουν άθληση, πνευματική καλλιέργεια, αρμονία, ισορροπία και αυτοάμυνα, οι οποίες δεν έχουν καμία συγγένεια με τη βία και την επιθετικότητα. Δεν προτρέπουν τα παιδιά να εκδηλώνουν αλαζονική συμπεριφορά λόγω της δύναμης που ενδεχομένως αποκτούν και δεν υποβοηθούν τις κακές συναναστροφές. Ακριβώς τα αντίθετα συμβαίνουν στα παιδιά που με σοβαρότητα εξασκούνται σε μία οργανωμένη και σοβαρή σχολή τόνισε στους μαθητές του ο sensei Αντώνης Λεωνίδας αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια σε όλους.

Τέλος ευχαρίστησε τους γονείς των παιδιών για την προσπάθεια που κάνουν να στρέψουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό και για τη στήριξη που του παρέχουν εμπιστεύοντάς του τα παιδιά τους. Ευχαρίστησε τον εξεταστή  sensei Παπαπούλιο Ιωάννη brand chief wkb hellas που ήταν κοντά μας και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την επιτυχία τους.

Η επόμενη δραστηριότητα της σχολής είναι η καλοκαιρινή προπόνηση που θα γίνει την Κυριακή 18 Ιουνίου στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Εν συνεχεία ακολουθούν οι εξετάσεις μαύρων ζωνών junior και τελευταία δραστηριότητα για τη φετινή χρονιά είναι το καθιερωμένο summer camp στους Νέους Πόρους Πιερίας στις 23, 24, 25 Ιουνίου.

 


Σχετικά Άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ  ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Εξετάσεις μαύρων ζωνών 1ου και 2ου Dan  BUDOKAI και IKO NAKAMURA  θα πραγματοποιηθούν αύριο 10 Αυγούστου…
Με επιτυχία οι φιλικοί αγώνες  στους «Μαχητές» Αλμυρού

Με επιτυχία οι φιλικοί αγώνες στους «Μαχητές» Αλμυρού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Sparring Day της I.K.O Nakamura Hellas (φιλικοί αγώνες εμπειρίας) την Κυριακή…
Εγγραφές- Έναρξη μαθήματων για τη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού κ Νέας Αγχιάλου

Εγγραφές- Έναρξη μαθήματων για τη σχολή πολεμικών τεχνών Μαχητές Αλμυρού κ Νέας Αγχιάλου

Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, διακρίσεις, πολλές δραστηριότητες, διοργανώσεις τόσο σε Πανελλήνιο επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο…