Archive

Θέαμα, άρτος και ξέφρενο πάρτι στο Jet Raid Akropolis 2017

Μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες, τα σκάφη και φυσικά τους διοργανωτές είναι το Akropolis Jet Raid. Μια περιπέτεια που εναλάσσει πίστες αγώνων κοντά στις ακτές, αλλά και
Περισσότερα

Περιπέτεια για τον Τσίπρα στον αέρα – Αναγκαστική προσγείωση στη Νέα Αγχίαλο

Δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας το μικρό πρωθυπουργικό αεροσκάφος με τον Αλέξη Τσίπρα και το κυβερνητικό επιτελείο, το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου.
Περισσότερα

Νέα μουσικο-θεατρική παράσταση από τα μουσικά εργαστήρια «Ήχος και Φως»

  Μία μουσικοθεατρική παράσταση «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, παρουσιάζουν τα μουσικά εργαστήρια «Ήχος και Φως» τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 στην αποθήκη Αλότοπου – Αλατοστράτας.    
Περισσότερα

1ο Γυμνάσιο Αλμυρού: την Τρίτη η τελετή αποφοίτησης

  Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 9μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, θα πραγματοποιηθεί η τελετή αποχαιρετισμού της Γ’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού για το σχολικό έτος 2016-17.
Περισσότερα

Επείγουσα ενημέρωση για τις εγγραφές στο ΕΠΑΛ

  Επείγουσα ενημέρωση για την «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2017-2018. ΣΧΕΤ: Η με αρ.πρωτ. 89047/ΓΔ4/26-05-2017 Εγκύκλιος του Υ.Π.Π.Ε.Θ.   Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν
Περισσότερα

Χαλάει πάλι ο καιρός στην περιοχή Αλμυρού

Σύμφωνα με πρόβλεψη του Meteovolos το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου (ώρα 9.30 περίπου) χαλάει πάλι ο καιρός στη Νοτιοδυτική Μαγνησία κυρίως.
Περισσότερα

Εντυπωσιακή επίδειξη fly board στην Αμαλιάπολη

Στο διάλειμμα των αθλητών κατά τη διάρκεια των αγώνων Jet Ski “Akropolis Jet Raid” στην όμορφη Αμαλιάπολη, δυο αθλητές μας χάρισαν εντυπωσιακές επιδείξεις fly board.
Περισσότερα

Η 111 Πτέρυγα Μάχης πρωταθλήτρια στο τουρνουά ενόπλων παλαιμάχων

  Την πρώτη θέση στο τουρνουά ενόπλων και παλαιμάχων που διοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, μαζί με την ΕΠΣΘ, τους παλαιμάχους, τους σχηματισμούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των
Περισσότερα