• 30 Απριλίου, 2017

Νίκη – Μαύροι Αετοί 1-1, Εθνικός Φιλ. – Ολυμπιακός 0-0 και Αμβρακία – Ρήγας 2-1

Νίκη – Μαύροι Αετοί 1-1, Εθνικός Φιλ. – Ολυμπιακός 0-0 και Αμβρακία – Ρήγας 2-1

Χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις τρεις ομάδες της Μαγνησίας, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την Κυριακή 30 Απριλίου, με την 27η αγωνιστική, ως εξής:

Απόλλων Λάρισας – ΑΕ Ιστιαίας 3-0

Διαγόρας Σεβαστής – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2

Τηλυκράτης Λευκάδας – Αστέρας Πετρίτη 2-0

Νίκη Βόλου – Μαύροι Αετοί Ελευθερ. 1-1

Πύδνα Κίτρους – Θεσπρωτός (αναβολή 3/5)

Εθνικός Φιλιππιάδας – Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Αμβρακία Κωστακιών – Ρήγας Φεραίος 2-1

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πιερικός 3-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρισας 67

ΑΕ Καραϊσκάκης 60

Ολυμπιακός Βόλου 55

Διαγόρας Σεβαστής 52

Νίκη Βόλου 50

Πύδνα Κίτρους 46

Τηλυκράτης Λευκάδας 40

ΑΕ Ιστιαίας 32

Θεσπρωτός 30

Ρήγας Φεραίος 30

Πιερικός 30

Μαύροι Αετοί Ελευθερ. 26

Εθνικός Φιλιππιάδας 25

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 23

Αμβρακία Κωστακιών 21

Αστέρας Πετριτή 11.

*Πύδνα Κίτρους και Θεσπρωτός έχουν από ένα αγώνα λιγότερο.

 

-Με πολλές αλλαγές -όπως αναμενόταν- η αρχική 11αδα της Νίκης κόντρα στους Μαύρους Αετούς, μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους, που πριν τον αγώνα αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Διοικούσας ποδοσφαίρου Σάκη Τζήμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Magnesiasports: «Άγριο … πέσιμο έγινε στον πρόεδρο της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β., Θανάση Τζήμα, τον οποίον εντόπισαν από την πίσω πλευρά των γραφείων της Ερασιτεχνικής και κάτω από την κερκίδα της οδού Μαιάνδρου οπαδοί της Νίκης, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Η παρουσία του προκάλεσε την οργή τους κι αφού τον πλησίασαν, του έκαναν φραστική επίθεση, ενώ δέχτηκε και φτυσίματα. Έτσι, αναγκάστηκε να φύγει κακήν κακώς από το Π. Μαγουλάς, με κατεύθυνση προς το αυτοκίνητό του.

Πάντως, ο διαιτητής Σφέτσιας πληρώθηκε από τον ίδιο τον κ. Τζήμα, αλλά τα χρήματα που απαιτήθηκαν ήταν όσα θα χρειάζονταν για διαιτητή από την Καρδίτσα, καθώς ο εν λόγω ρέφερι μπορεί να ανήκει στην Ένωση Σάμου, αλλά ως στρατιωτικός έχει πάρει μετάθεση στη Θεσσαλική πόλη, επομένως το εξοδολόγιό του δεν ήταν αυξημένο.»

Ως προς τον αγώνα, στο 15ο και 16ο λεπτό προκλήθηκαν δυο απανωτές άκαρπες ευκαιρίες για τη Νίκη με πρωταγωνιστές τους Σκοπελίτη και Ματθαίου.

Νέα ευκαιρία με τον Ματθαίου στο 32’ με σουτ δίπλα από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Το παιχνίδι στο α’ μέρος δεν ξέφυγε από τη μετριότητα.

Στο 50ο λεπτό Νηκλιτσιώτης και Δημολιός συνεργάστηκαν άψογα και σουτ του Ματθαίου αποκρούστηκε.

Βολίδα του Πετράκου απέκρουσε θεαματικά σε κόρνερ ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Στο 55’ ο Χατζόγλου, μετά από κάθετη πάσα του Πετράκου, με ωραίο πλασέ ανοίγει το σκορ και κάνει …σεφτέ ο ίδιος ως σκόρερ στην κατηγορία.

Από το γκολ και μετά οι νεαροί της Νίκης έχασαν πολλές ευκαιρίες για σκοράρισμα.

Με κεφαλιά από κοντά, ο Μπατιμάς ισοφάρισε στο 84’ για τους Μαύρους Αετούς.

Κίτρινη στους Μέτσε και Γαρυφαλλόπουλο.

Νίκη Βόλου: Ράπτης, Δημολιός, Αλεξανδρής, Χατζόγλου, Βέργος, Πετράκος, Μέτσε, Νικλητσιώτης (89’ Χουζούρης), Ματθαίου (68’ Τσιανάκας), Σκοπελίτης (73’ Βουρδάκης), Γαρυφαλλόπουλος.

 

-Με πολλές απουσίες παρατάχθηκε στη Φιλιππιάδα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς απουσίαζαν έξι βασικοί παίκτες (Δωματάς, Σταύρου, Οικονόμου, Πότσι, Ιωαννίδης, Φλίγκος), ενώ  για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα αγωνίστηκαν οι Δήμος Κόκας και Χρήστος Σκανδάλης.

Παιχνίδι κέντρου αρχικά, χωρίς κάποια από τις δύο ομάδες να έχει δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ. Γενικά ένα μετριότατο πρώτο ημίχρονο, χωρίς πολλές φάσεις.

Στο 27′ πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Μετά από ωραία προσπάθεια, ο Ευθυμιάδης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, γύρισε τη μπάλα, που στρώθηκε στον Μασάντο, όμως το σουτ βρήκε τα σώματα αμυνομένων και κατέληξε κόρνερ.

Και στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος των γηπεδούχων, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει με αξιώσεις σε θέση βολής, παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Στο 85′ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Βολιώτες. Ο Δ. Κόκας σούταρε από καλή θέση, ο Τρανουλίδης απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης ο Κέρι από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Ολυμπιακός Βόλου: Κατσούλης, Στουρνάρας, Α. Κόκας, Ντόικιτς, Ζώνας, Ευθυμιάδης, Δ. Κόκας (90’ Αγγελής), Αναστασίου, Σκανδάλης (82’ Χολέβας), Μασάντο, Κέρι.

 

-Η Αμβρακία έσωσε την κατηγορία νικώντας στην έδρα της το Ρήγα Φεραίο με 2-1. Στο 14ο λεπτό προηγήθηκε με τον Μπαλαδήμα και το 2-0 ο Σιδηρόπουλος στο 65’ και στο 90’ μείωσε ο Σέτος.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …