• 13 Απριλίου, 2017

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου

Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για ενίσχυση του Γηροκομείου Βόλου

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που απηύθηναν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Επαρχίας Αλμυρού για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, μετά από έκκληση του Γηροκομείου Βόλου. Το πρωί της μεγάλης Πέμπτης ο διευθυντής του Γηροκομείου κ. Ραπτόπουλος Γιώργος βρέθηκε στον Αλμυρό έτσι ώστε να παραλάβει τα τρόφιμα και τα προϊόντα που είχαν συγκεντρωθεί.

Ακολουθούν δηλώσεις του κ. Ευθύμη Ζιγγιρίδη, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Γηροκομείου Βόλου και του κ. Γιώργου Ραπτόπουλου Διευθυντή του Γηροκομείου.

Ευθύμης Ζιγγιρίδης : «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων όπως και τους ιδιώτες που έκαναν αυτή την προσπάθεια και συγκεντώσανε όλα αυτά τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Όπως γνωρίζουμε όλοι, το γηροκομείο έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του τα τελευταία δύο χρόνια αλλά ακόμη έχει την ανάγκη για στήριξη από τον κόσμο. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει το γηροκομείο. Είναι ένας χώρος όπου άνθρωποι που έχουν εγκαταληφθεί από τους συγγενείς τους, ή δεν έχουν δικούς τους ανθρώπους, έχουν βρει μια στέγη εκεί. Αξίξει να αναφέρουμε πως γίνεται πολύ καλή δουλειά από τη διοίκηση και από τον νέο διευθυντή τον κ. Γιώργο Ραπτόπουλο».

Γιώργος Ραπτόπουλος: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο του Αλμυρού, την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους φορείς που κινητοποιήθηκαν για το γηροκομείο μας. Το γηροκομείο είναι ένα ζωντανό κύτταρο της πόλης και θα είναι πάντα κοντά όχι μόνο στους δημότες του Βόλου και του Αλμυρού, αλλά της ευρύτερης περιοχής. Ουσιαστικά απευθύνεται σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν είναι γνωστές στο ευρύ κοινό, όπως για παράδειγμα ότι εκτός από τους 70 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή, υπάρχει και μια μονάδα πρόνοιας πασχόντων που φιλοξενούνται 50 ηλικιωμένοι κλινήρεις, άρα οι ανάγκες αυξάνονται όλο και περισσότερο. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο κόσμος βρίσκεται δίπλα μας, η δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από τη διοίκηση είναι πολύ αξιόλογη και μπορούμε να πούμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Για ακόμη μια φορά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους  της διοίκησης και των ηλικιωμένων».

 

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Σ. Ζαχαράκη και Ζ. Μακρή σε ημερίδα για το Δημογραφικό

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ήταν ομιλήτρια σε…
Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…