• 11 Απριλίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 8-4-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 8-4-2017

Είδηση

Ήρθ’ ο Λάζαρος, ήρθαν τα Βάγια, ήρθ΄ η Κυριακή που τρών’ τα ψάρια. Λίγοι το καταλάβανε οπότε και αποτελεί είδηση.

 

Χωρίς πλάκα…

Χωρίς διάθεση αστεϊσμού, καταλάβετε ότι κάποιοι σταματούν στο παραδοσιακό Πασχαλινό κάλλαντο, στο …Κυριακή. «Ήρθ’ η Κυριακή»… Ντροπή μας.

Όσοι καταλαβαίνουν ξέρουν και τι να κάνουν. Ένα πιάτο φαί περ’σεύει.

 

ΔΕΥΑΑΛ

Χρήστος Καρακώστας, Χρήστος Γλιάτης, Θανάσης Μάγγας καλύπτουν τα κενά από τις παραιτήσεις στη ΔΕΥΑΑΛ. Καλή σταδιοδρομία κύριοι! Έχετε δύσκολο έργο

 

Καφ’τε τα όλα, καφ’τε τα

Ο υπολογιστής που καταγράφει τα πρακτικά ήταν ο μόνος που έβγαλε λευκό καπνό (άναψαν τα καλώδια κάποια στιγμή και γλιτώσαμε τη φωτιά, χάρη στη …μύτη του Δημάρχου), καθώς σαφή συμπεράσματα από τη συζήτηση για τον ισολογισμό του ’14 δεν βγήκαν. Περισσότερα στο επόμενο φύλλο της εφημερίδας.

 

Μην πεις δεν σ’τα ‘πα…

Σου το είπα, δεν σου το ‘πα…; Οι διαμαρτυρίες πρέπει να προλαβαίνουν τις καταστάσεις… όχι να τρέχουμε πίσω τους. Διαμαρτύρονται οι αγρότες στους ανταποκριτές του ΟΓΑ, γιατί δεν μπορούν να εκδώσουν ασφαλιστική ενημερότητα. Καμία πρόβλεψη δεν έχει γίνει μετά την αλλαγή του συστήματος και τρέχουν οι αγρότες από υπηρεσία σε υπηρεσία. Οι νέοι αγρότες δεν μπορούν να κάνουν εγγραφή, η παλιοί ασφαλισμένοι δεν μπορούν να γράψουν τα φάρμακά τους κτλ κτλ… Τι περιμένετε ωρέ; Με τη γκρίνια δεν λύθηκε κανένα πρόβλημα.

 

Τσάρτερ

Χθες, Παρασκευή, άρχισαν να καταφθάνουν στο αεροδρόμιο Αγχιάλου, σε τακτικά δρομολόγια τσάρτερ από Γαλλία. Οι περισσότεροι είναι οι εκδρομείς που καταλήγουν στην Εύβοια στο «κλαμπ μεντινερανέ». Οι περισσότεροι από αυτούς παρκάρουν τα σκάφη τους εκεί, ή νοικιάζουν για τις βόλτες τους κάποιο του κλαμπ. Προτείνουμε την έκδοση φυλλαδίου, που θα διανέμεται στο αεροδρόμιο και θα τους παρουσιάζει την περιοχή μας. Ίσως να τους προτείνει τσιπουράκι και φαγητό λίγα βήματα από τα πλεούμενά τους, στα όμορφα λιμάνια μας. Αξίζει η προσπάθεια, δεν αξίζει; Μια γκαζιά δρόμος είμαστε.

 

Πρωταπριλιάτικο

«Βιβή, δεν θα στο συγχωρήσω» μου λέει φίλη που ασχολείται με τα κοινά… «Δεν βρίσκω ραντεβού στο κομμωτήριο, πως θα με δείξει το skai, στο survivor”. Γελάσαμε πολύ αναγνώστες και δημοσιογράφοι, με την πρωταπριλιάτικη φάρσα μας. Ευτυχώς, το χιούμορ καλά κρατεί. Όσο για τον φίλο που κατέβηκε από το χωριό του της Όθρυος, για να προλάβει το casting, θα του δώσουμε τα χρήματα της βενζίνης πίσω. Ευχαριστούμε για τις κοινοποιήσεις και για τα όμορφα σχόλια στο facebook του «Λαού» και του e-almyros.gr.

 


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…