• 1 Απριλίου, 2017

Πρωτεσίλαος – Πύρασος 2-2

Πρωτεσίλαος – Πύρασος 2-2

Ο πρώτος διώκτης των Αλμυριωτών  (ο ευνοημένος των ενστάσεων) Πύρασος δοκιμάστηκε το Σάββατο 1η Απριλίου στον Πτελεό, μέσα στο κάστρο του αξιόμαχου Πρωτεσίλαου (που ενισχύθηκε από πολλούς Αλμυριώτες φιλάθλους), στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής και δεν κατάφερε να κερδίσει (τελικό 2-2), διευρύνοντας την απόσταση που τον χωρίζει από τον ΓΣΑ, ενώ υποσκελίστηκε και με +1 βαθμό από τον μέχρι πρότινος 3ο Διαγόρα Στεφανοβικείου, που πήρε ξεκούραστα τους βαθμούς από την αποχωρήσασα ΑΕ Διμηνίου.

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στο 68’ του Παπαδόπουλου και του Σφάκα. Είχε προηγηθεί σύρραξη μεταξύ αντιπάλων παικτών.

Στο 20’ ο Σέργιος Χασιώτης μάρκαρε αντικανονικά σύμφωνα με τον διαιτητή τον Σιώμο και καταλογίστηκε πέναλτι, με τους γηπεδούχους να ισχυρίζονται ότι ο παίκτης τους βρήκε την μπάλα και τους φιλοξενούμενους ότι πρόκειται για καθαρό πέναλτι, αφού ο παίκτης τους «γκρεμίστηκε». Στο πέναλτι ευστόχησε ο Κοτζαθανάσης, αλλά οι Φτελιανοί μέσα στα επόμενα 6 λεπτά προηγήθηκαν ήδη σε 2-1.

Στο 23’ ο Γ. Αραπίτσας πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και σερβίρισε στον Μαριγκλέν, ο οποίος σε άδειο  τέρμα ισοφάρισε και στο 26’ ο Χασιώτης πάσαρισε στον Αλέκο Αραπίτσα κι αυτός με κάθετη πάσα βρήκε τον αδερφό του Γιάννη, που σημείωσε το 2-1.

Στο 50’ ο Κοτζαθανάσης είχε απευθείας φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 58’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με κεφαλιά του Μπασδάνη μετά από φάουλ του Κόκκα.

 

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Τσόγκας, Σ. Χασιώτης (62’ Μαλλιαρός), Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Αλ. Αραπίτσας (84’ Λεϊμονής), Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Μαριγκλέν (70’ Χ. Παναγιώτου), Γ. Αραπίτσας

ΠΥΡΑΣΟΣ:  Τσιλίγκος, Μπασδάνης, Ρουκάς (λ. τρ. 46’ Κόκκας), Χατζητρακόσιας (λ. τρ. 32’ Φούκης), Γιοβάνης, Κοτζαθανάσης (λ. τρ. 75’ Βαν νετ Γουίχε), Μαλισσόβας, Σιώμος, Σφάκας, Ζαχαράκης, Δαμάσκος.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Όλοι οι άλλοι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή 2 Απριλίου και το πλήρες πρόγραμμα είναι:

 

Σάββατο 1/4

Πρωτεσίλαος – Πύρασος 2-2

 

Κυριακή 2/4

Γ.Σ. Αλμυρού – Ακρόπολη

Ηρακλής – Αίας

Άρης – Παγασητικός

Θησέας – Σκόπελος

Σκιάθος – Σαρακηνός

Απόλλων – Αγ. Παρασκευή

Α.Ε. Διμηνίου – Διαγόρας 0-3 α.α.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …