• 28 Μαρτίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 25-3-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 25-3-2017

Τουριστική Ανάπτυξη Θεσσαλίας

Περίπου 10.000 ευρώ ενέκρινε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη δημιουργία έντυπου υλικού προβολής του τουριστικού προϊόντος της Θεσσαλίας. Επίσης με μια πρόσφατη απόφαση αποδεσμεύει χρήματα για την αγορά τοπικών προϊόντων με σκοπό να δωρίζονται σε επισήμους και δημοσιογράφους στις εκθέσεις και στα τουριστικά περίπτερα που συμμετέχει. Φαντάζομαι, ότι ήδη υπάρχουν προτάσεις από τον Δήμο Αλμυρού, ότι θα συμπεριλαμβάνεται ο Αλμυρός επάξια και με τις καλύτερες φωτογραφίες και κείμενα, όπως ότι ανάμεσα στα προϊόντα που θα προβληθούν και χαριστούν θα είναι και κάποια του Αλμυρού. Εσείς τι φαντάζεστε;

 

Μια και καλή!

Την Τρίτη με έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, (με μοναδικό θέμα) αποφασίστηκε η συμμετοχή του Δήμου Αλμυρού στο πρόγραμμα «Γαλάζιες Σημαίες» στα πλαίσια της Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλμυρού.

Η αίτηση έγινε μόνο για την παραλία του Αλμυρού, ως πολυσύχναστη. Με το θέμα ασχοληθήκαμε στην στήλη, την προηγούμενη εβδομάδα, ρωτώντας αν έγινε κάποια αίτηση φέτος.
Είναι παρήγορο μεν, ότι ενώ πέρυσι δεν έγινε αίτηση, φέτος γίνεται, αλλά ακριβώς η αίτηση για τη συγκεκριμένη παραλία πως «κουμπώνει» στο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης του Δήμου;

Οι επαγγελματίες, εστιάτορες και ξενοδόχοι του Αχιλλείου, της Λεύκης, αυτοί στο Πηγάδι και τη Μιτζέλα τι γνώμη έχουν; Οι επαγγελματοβιοτέχνες και Έμποροι του Αλμυρού; Τα μέλη της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου και η εντεταλμένη σύμβουλος καλύπτονται; Θυμίζουμε ότι πέρυσι Γαλάζιες σημαίες απέκτησαν 9 παραλίες στο Βόλο, 16 συνολικά στη Μαγνησία και 6 στη Φθιώτιδα. Έτσι για να γνωρίζουμε και τον ανταγωνισμό.

 

Το νου σας αγρότες

Το νου σας αγρότες, το νου σας! Μην πείτε δεν το γράψαμε. Πολλές οι αλλαγές και λίγες οι ενστάσεις και αντιδράσεις στα κακώς κείμενα. Μέσα στη θύελλα ήρθε να προστεθεί και το πρόβλημα με τους ανταποκριτές του ΟΓΑ. Τους χρειαζόσασταν και τους χρειάζεστε. Ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να τους στηρίξετε και να διεκδικήσετε να τους έχετε.

Εξηγούμαι! Σε λίγες μέρες που θα πρέπει να εισπράξετε για τα Βιολογικά, θα χρειαστείτε ασφαλιστική ενημερότητα. Από που θα την πάρετε; Από τη Λάρισα; Το τζόκερ θα το κερδίσετε πιο εύκολα. Θα επανέλθουμε στο θέμα λίαν συντόμως και με ρεπορτάζ.

 

Νιτρορύπανση

Αλήθεια, η Σούρπη και ο Πλάτανος… όσον αφορά τη Νιτρορύπναση, εντάσσονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ! Για ψαξ’τε το λίγο…

 

Τσιντσινμπλούμ

“Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια”. Τάδε έφη ο κύριος Ντάισελμπλουμ.

Επιτέλους μας το είπαν ότι ζηλεύουν την καλοζωΐα μας… (μόνο το γεγονός ότι όνομάζεσαι Ντάισελ-μπλουμ, αρκεί για να μισήσεις την ανθρωπότητα -όχι ότι το Τσιντσίνη είναι πιο εύκολο, όμως οτιδήποτε τελειώνει σε μπλουμ… πρέπει να είναι για τη μισή υφήλιο αστείο π.χ. Μπουρλο-μπλούμ) Τον (κάποιον λένε) γκέι, βρέθηκε να στηρίξει ο ισχυρός πολιτικός άνδρας της Ευρώπης Σόιμπλε… Και δεν με πειράζει κυρία μου ότι είναι σε καροτσάκι, ότι γέρνει, ότι φοράει ματομπούκαλα, ούτε ότι τσιβδίζει και φτύνει όταν μιλάει… με πειράζει που λέει «μπιιιπ»… Πάω να πιω ένα τσιπουράκι γιατί συγχίστηκα… κερνάει ο άντρας μου.

…όλα τα λεφτά λουλούδια… στη δική τους αγκαλιά… της Ευρώπης τα λεφτάκια, έχουν βγάλει πια φτερά!


Σχετικά Άρθρα

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Εξειδίκευση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στη 88η ΔΕΘ για τους αγρότες

Κώστας Τσιάρας: Στόχος να πάμε ακόμα πιο γρήγορα στην ανάπτυξη και στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα…
Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Άνευ προηγουμένου επιτυχία: Ασημένιος ο Παύλος Δακουτρός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα!

Ακόμη μία σπουδαία επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό, που ίσως περάσει στα ψιλά γράμματα καθώς το…
Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Πηγάδι Πτελεού: Στερούνται το σχολείο παιδιά τρίτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας – Διαμαρτυρίες γονέων

Δέκα παιδιά από τον Πτελεό αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στο σχολείο τους. Ο λόγος είναι ότι δεν…