• 27 Μαρτίου, 2017

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΟΝ «ΛΑΟ»

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Νικόλαος Κωνσταντίνου του Δημητρίου και της Αικατερίνης, το γένος Τριπολιτσιώτη που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, και η Ανδρομάχη Παπαδούλη του Δημητρίου και της Αναστασίας το γένος Φασούλα, που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με Θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

 ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Σωτήριος Χρυσικός του Κωνσταντίνου και της Τριάδας, το γένος Κόφφα που γεννήθηκε στο Βόλο και κατοικεί στην Σούρπη Μαγνησίας, και η Ειρήνη Πουρναρά του Σταύρου και της Γιαννούλας το γένος Αργύρη, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στην Σούρπη Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Χρήστος Παλάγκας του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, το γένος Ξυνού που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, και η Σταθούλα Τσακνή του Παναγιώτη και της Αλίκης το γένος Διώτη, που γεννήθηκε στη Λαμία και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στη Βαρυμπόμπη Αττικής.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Μπλούνας Αθανάσιος του Στυλιανού και της Ειρήνης, το γένος Κατσαμπέκη που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στον Αλμυρό Μαγνησίας, και η Ελευθερία Γιαννακέ του Χρήστου και της Όλγας το γένος Δερβίση, που γεννήθηκε στη Λάρισα και κατοικεί στη Σούρπη Μαγνησίας, πρόκειται να παντρευτούν με Θρησκευτικό γάμο στη Σούρπη.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΩΝ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Γκάγκας Χρήστος του Κωνσταντίνου και της Αιμιλίας, το γένος Γιαννούλη, που γεννήθηκε στον Αλμυρό και κατοικεί στον Αλμυρό και η Κατερίνα Βέργα του Κωνσταντίνου και της Ιφιγένειας, το γένος Λαζάρου που γεννήθηκε στον Βόλο και κατοικεί στον Αλμυρό, πρόκειται να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο στον Αλμυρό.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Γεώργιος Σώμος του Κωνσταντίνου και της Ασημίνας, το γένος Καλαντζή που γεννήθηκε στην Λάρισα Λαρίσης και κατοικεί στη Σούρπη Μαγνησίας και η Μερόπη Χουλιαρά του Κωνσταντίνου και της Αρετής το γένος Κουτσογεωργίου που γεννήθηκε στη Λαμία Φθιώτιδος και κατοικεί στη Σούρπη Μαγνησίας πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΑΜΟΥ

Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Α.Κ., ότι ο Δημήτριος Φλώτσιος του Θεοφάνη και της Πολυξένης, το γένος Βελαέτη που γεννήθηκε στην Πρασιά Ευρυτανίας και κατοικεί στο Σχηματάρι Βοιωτίας, και η Άνα Δημήτροβα του Ιβάν και της Κατίνα το γένος Ντράγκνεβα που γεννήθηκε στο Μπουργκάς Βουλγαρίας και κατοικεί στο Σχοματάρι Βοιωτίας, πρόκειται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Σχηματάρι Βοιωτίας.


Σχετικά Άρθρα

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Πλάκες – Αλμυρός: Καλλιεργούσε 2.000 δέντρα χασίς – Συλλήψεις

Σε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομική Αρχή, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών για φυτεία χασίς στην περιοχή της…
Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Πολύ πιθανή η προσθήκη 2ης πτήσης της Eurowings από Γερμανία στο αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Domotel Xenia…
Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Ζ. Μακρή: «Μέχρι και την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου η υποβολή δικαιολογητικών για το 2%»

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, παρακολουθώντας στενά την…