• 21 Μαρτίου, 2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18-3-2017

Η ατζέντα του «Λαού» του Αλμυρού – γράφει η Βιβή Τσιντσίνη – έκδοση 18-3-2017

Ο fake μας είπε fake

Το ότι ο ψεύτης σε αποκαλεί ψεύτη… είναι κάτι το συνηθισμένο πλέον. Πως αλλιώς θα προστατευθεί αν δεν σε μειώσει; Αλήθεια αν ερευνήσουμε πόσα δήθεν fake news από την αρχή της κρίσης, επαληθεύτηκαν, θα χρειαστούμε τόμους ολόκληρους για να τα καταγράψουμε.

 

Γατάκια και τίγρεις

Έχουμε στην Ελλάδα και λέμε… Γατάκια… Τίγρεις… Γατάκια που νομίζουν ότι είναι τίγρεις… Τίγρεις που είναι γατάκια…. Και γατάκια που επειδή εξοργίστηκαν εξελίσσονται σε τίγρεις. Στον πολιτισμό, τα γατάκια είναι στην αγκαλιά μας και οι τίγρεις στα κλουβιά… Στη ζούγκλα, τα γατάκια είναι τροφή και οι τίγρεις επικρατούν. Αυτά.

 

Πλειστηριασμός 1ης κατοικίας

Δυστυχώς επετράπη ο πλειστηριασμός 1ης κατοικίας στο Ειρηνοδικείο Αλμυρού, την περασμένη Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017. Το παράλογο δεν απαντά… η κοινωνία κοιμάται και τα μαξιλάρια προστασίας έχουν ξεπουπουλιαστεί… Ντροπή!

 

 Γαλάζια σημαία

Άραγε, προλάβαμε φέτος να αιτηθούμε για γαλάζια σημαία στις παραλίες του Αλμυρού; Με χαρά δημοσιεύουμε τις εξελίξεις σε νέες εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν… αλλά και η διεκδίκηση της γαλάζιας σημαίας… εφόσον, όλες οι μετρήσεις είναι καλές, είναι απαραίτητη για την τουριστική υποστήριξη και προβολή του παράλιου μετώπου του Δήμου Αλμυρού.

 

Καρυπίδη

Το πανό ποιος το κατέβασε κανείς;… Μάλλον το σκυλάκι το κανίς… Οι εργαζόμενοι των μάρκετ Καρυπίδη, συνεχίζουν τον αγώνα διεκδίκησης των κεκτημένων τους και την παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα. Μάλιστα τοποθέτησαν ένα πανό, το οποίο κατά τις λίγες νυκτερινές ώρες που απουσιάζουν το κατεβάζει, αυτός, ο γνωστός, ο κανείς… Σύντομα περισσότερα.

Όσο για σας που μας διαβάζετε… Περάστε καμιά βόλτα και χτυπήστε τους αλληλέγγυα τον ώμο… Λίγα λεπτάκια χρειάζονται από τον χρόνο σας, για να δώσετε πολύ δύναμη στους φίλους και συμπολίτες μας. Καλά τα ψηφίσματα… αλλά η συμπαράστασή μας πρέπει να είναι σαν τον αγώνα τους. Συνεχής!

 

Παρακαλώ πολύ

Παρακαλώ πολύ τους αναγνώστες μας να επικοινωνούν στο 24220 24666 και να μας προτείνουν νοσταλγικά αφιερώματα, θέματα επικαιρότητας, τοπικά και κοινωνικά. Είστε η καλύτερη πηγή των ειδήσεων που δημοσιεύουμε.

Επενδύσαμε σε θέση δημοσιογράφου, τον οποίο σκοπεύουμε να …κουράσουμε πολύ!

 

 


Σχετικά Άρθρα

Σε λειτουργία η Σχολή Βυζ. Μουσικής στην Ν. Αγχίαλο – Αγιασμός στην Σχολή Αλμυρού

Σε λειτουργία η Σχολή Βυζ. Μουσικής στην Ν. Αγχίαλο – Αγιασμός στην Σχολή Αλμυρού

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος στην…
Η ιστορική ευκαιρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Γράφει ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Η ιστορική ευκαιρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Γράφει ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Ακολουθεί άρθρο του Δημήτρη Τσιμπανάκου, ο οποίος είναι μέλος της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ και υποωήφιος Βουλευτής στις…
60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

60 εκθέτες από την Θεσσαλία παρουσιάζουν τις επιχειρηματικές τους δράσεις

Η μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή στην εκθεσιακή δραστηριότητα που σηματοδοτεί και την επανέναρξη της τοπικής…