• 9 Μαρτίου, 2017

Ανασύνταξη δυνάμεων για τον Γ.Σ.Α. στη Γενική του Συνέλευση

Ανασύνταξη δυνάμεων για τον Γ.Σ.Α. στη Γενική του Συνέλευση

Σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας η Διοίκηση και τα μέλη του Γ.Σ.Α. συνεδρίασαν κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευσή τους, χθες Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Πρόεδρος της συνεδρίασης ανέλαβε ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Αργύρης Ρούσσας, ο οποίος αφού έθεσε το θέμα της συνέλευσης, έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Δήμο Περπερίδη.

Ο Πρόεδρος τόνισε ότι για την ομαλή έκβαση της χρονιάς, πρέπει να επιτευχθούν περισσότεροι στόχοι, και οικονομικοί. Θύμισε ότι η Διοίκηση μείωσε την οφειλή του Συλλόγου τουλάχιστον κατά 5.000 ευρώ, όπως και ότι επιθυμεί να μην αφήσει στην επόμενη χρέη. “Όσοι εργάζονται για τον Γ.Σ.Α. πληρώνονται κανονικά. Πρώτο μέλημά μας είναι να βγάλουμε τη χρονιά, να  βρούμε οικονομικούς πόρους”.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε “Έχουμε την υποχρέωση ως Δήμος να συμβάλλουμε οικονομικά. Επιδίωξή μου θα είναι όχι μόνο να καλυφθούν τα 4.000 ευρώ που ζητάτε, αλλά ολόκληρο το budget, των περίπου 20.000 ευρώ. Πιστεύω ότι θα ψηφιστεί ομόφωνα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει όμως να δημιουργηθεί μια επιτροπή, με την οποία θα επισκεφθούμε τον επίτροπο, ώστε να λύσουμε κάποια θέματα διαδικαστικά. Καταλαβαίνουμε ότι στηρίζοντας τον Γ.Σ.Α. και γενικότερα τις ομάδες κάνουμε επένδυση για τον τόπο.”

Τα αδέρφια Περπερίδη, ο Παπανάτσιος, η Ντάγκα, ο Βούλγαρης, ο Παπαγιάννης, ο Μπαντής, ο Κωτούλας, ο Ντάβουρας και γενικότερα οι περισσότεροι από όσους τοποθετήθηκαν μίλησαν σε ενωτικό κλίμα, ζήτησαν παρουσία των φιλάθλων στο γήπεδο, αναφέρθηκαν στην ανάγκη εγγραφής νέων μελών του Γ.Σ.Α., στην ανάγκη πώλησης διαρκείας, αλλά και τη δημιουργία επιτροπής που θα αναλάβει συστηματικά να εργαστεί για να επιλύσει το οικονομικό θέμα του συλλόγου. Όπως δηλαδή είπε και η Λαμπρινή Ντάγκα, “χρειάζονται εργάτες του Συλλόγου”.

Η επιτροπή τελικώς σχηματίστηκε, μια επιτροπή την οποία θα καλεστούμε όλοι μας να υποδεχθούμε και να στηρίξουμε. Στηρίζοντας μια ομάδα μας στη Γ΄Εθνική, ενισχύουμε μια πολύ καλή αναφορά και διαφήμιση στον Αλμυρό, αφού και η ομάδα μας θα ταξιδέψει σε άλλες πόλεις, αλλά και πολλές ομάδες και φίλαθλοι θα ταξιδέψουν στον Αλμυρό, αφήνοντας με λίγη οργάνωση από την κοινωνία μας, και τον οβολό τους σε επαγγελματίες της περιοχής.

Οφείλουμε να δώσουμε τα εύσημα και στους παλαιμάχους, οι οποίοι από το ταμείο τους, δεσμεύθηκαν να βοηθήσουν με περίπου 1.000 ευρώ την ομάδα.

Το νου σας…! Πάμε Γ΄Εθνική, πάμε γεράααα!

Τσιντσίνη Βιβή

 


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …