• 1 Μαρτίου, 2017

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς ανάδειξη εργολάβου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  προς ανάδειξη εργολάβου

Ιερά Μητρόπολις Δημητριάδος και Αλμυρού

Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως

 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

προς ανάδειξη εργολάβου για την ανακατασκευή

της κεραμοσκεπής του Ιερού Ναού

 

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως προκηρύσσει διαγωνισμό με αποκλειστικό κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάση της τιμής και της εμπειρίας του εργολάβου, για την επιλογή παρόχου υπηρεσιών επισκευής της στέγης και της υδροαμοβολής της εξωτερικής τοιχοποιίας του Ιερού Ναού. Η προϋπολογισθείσα δαπάνη θα συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α. και τις ασφαλιστικές εισφορές.

Σημειώνεται πως τα κεραμίδια που θα τοποθετηθούν, όπως και τα λοιπά υλικά, θ’ αγορασθούν από τον Ι. Ναό, ενώ ο εργολάβος θ’ αναλάβει την τοποθέτησή τους, την ασφάλιση στον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα, την αποψίλωση και απομάκρυνση των παλαιών κεραμιδιών, την στεγανοποίηση της πλάκας της σκεπής, όπως και την υδροαμοβολή της εξωτερικής τοιχοποιίας του Ιερού Ναού.

Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας παραλαβής των προσφορών στον διαγωνισμό ορίζεται η 7η Μαρτίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης της υποβολής προσφορών η 12η μεσημβρινή. Για την ορθότερη συμμετοχή στον διαγωνισμό οι υποψήφιοι μπορούν να πραγματοποιήσουν επιτόπια επίσκεψη στον Ι. Ναό προς ακριβή εξακρίβωση των τετραγωνικών μέτρων και των λοιπών χαρακτηριστικών του κτιρίου του Ι.Ναού.

Μετά τη λήξη της παραλαβής προσφορών θα συγκληθεί το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού σε ημέρα και ώρα το οποίο και θα αποφασίσει και θ’ αξιολογήσει τις προσφορές, ενημερώνοντας εγγράφως τον ανάδοχο του έργου.

Οι προσφορές κατατίθενται στον Πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου αυτοπροσώπως, είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, εντός φακέλου και σε δύο αντίτυπα.

Με την επιλογή του αναδόχου υπογράφεται μεταξύ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του εργολάβου Συμφωνητικό με όρους και προϋποθέσεις καλής εκτέλεσης του έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθυνθούν στον π. Γεώργιο Γιαννιό και στο τηλέφωνο 6946575996.

 

Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

+ Αρχιμ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΙΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Εγκαίνια μουσειακών χώρων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας μετά τον επιτυχή εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του, προχώρησε, σε…
Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Η καρδιά της επιμελητηριακής κοινότητας «χτυπά» το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου στο Βόλο

Με αφορμή τα εγκαίνια της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης και των μουσειακών χώρων του Επιμελητηρίου Μαγνησίας θα…
Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Ο Περιφερειάρχης κήρυξε την έναρξη του συμποσίου «Ημέρες Παπαδιαμάντη»

Δημ. Κουρέτας: «Η Θεσσαλία τιμά τον Αλ. Παπαδιαμάντη, την ιστορία και την κληρονομιά της» Σπουδαίοι άνθρωποι…