• 8 Φεβρουαρίου, 2017

Αλμυρός: Αυτοκίνητο χτύπησε 5χρονο κοριτσάκι

Αλμυρός: Αυτοκίνητο χτύπησε 5χρονο κοριτσάκι

Η Κυριακάτικη βόλτα παππού – εγγονής παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 8 Φεβρουαρίου. Η οικογένεια πήγε στην πλατεία του Αλμυρού, για τον Κυριακάτικο καφέ της, όταν το 5χρονο κοριτσάκι επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο της πλατείας (Βασιλέως Κωνσταντίνου) στο ύψος του πεζόδρομου του Δημαρχείου για να παίξει με τα άλλα παιδιά. Εκείνη τη στιγμή περνούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο χτύπησε ελαφρά το κορίτσι.

Η οδηγός έσπευσε να βοηθήσει, καθώς ακολούθησε τους συγγενείς και στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, με ενδιαφέρον για την υγεία του.

Τελικώς, το κορίτσι, φέρει λίγους μώλωπες και ένα μικρό χτύπημα στο κεφάλι. Η οδηγός και οι συγγενείς του κοριτσιού, αναστατώθηκαν και αναζητούν τις αιτίες του ατυχήματος.

Αυτόπτες μάρτυρες, μας έδωσαν τις πληροφορίες που δημοσιεύουμε και θέτουν θέμα πιθανής απαγόρευσης της κυκλοφορίας περιμετρικά της πλατείας και αστυνόμευσης από την τροχαία για την ταχύτητα που κινούνται τα οχήματα.

Οι αναγνώστες μας, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την έλλειψη κιγκλιδωμάτων που θα αποτρέπουν τα παιδιά να τρέξουν προς τον δρόμο, τονίζοντας επίσης ότι τα κιόσκια στην πλατεία παραμένουν άδεια, αφού δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση θέρμανσης ή προστασίας από τον αέρα και το κρύο, με αποτέλεσμα ή να μην κάθονται οι συνοδοί των ανηλίκων σε κάποιο κατάστημα ή να κάθονται μακρυά τους. Μας έθεσαν το ερώτημα, αν είναι ασφαλής τελικά η πλατεία για τα παιδιά… και αν είναι λειτουργική το χειμώνα, γενικώς!


Σχετικά Άρθρα

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Πρωινό Δελτίο Τύπου Παρασκευή 20-9-2024– Link-κλικ στους τίτλους της επικαιρότητας

Διαβάστε παρακάτω με τίτλο και λινκ… τους κύριους τίτλους ειδήσεων της πρωινής επικαιρότητας της Παρασκευής 20…
Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…