• 28 Ιανουαρίου, 2017

«Στα χαρτιά» πήρε ο Πρωτεσίλαος το παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου

«Στα χαρτιά» πήρε ο Πρωτεσίλαος το παιχνίδι με την ΑΕ Διμηνίου

Με την ετεροχρονισμένη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής, ολοκληρώνεται ο α΄ γύρος για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, για το οποίο  δυο αγώνες έπρεπε να γίνουν σήμερα Σάββατο (28/1) και πέντε αύριο Κυριακή (29/1).

Δυστυχώς όμως το μόνο αποτέλεσμα που καταγράφεται είναι το Παγασητικός – Ακρόπολη 1-0, καθώς οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕ Διμηνίου, με αποχώρηση ποδοσφαιριστών και προπονητή (παραιτήθηκε ο Θωμάς Μαρκής), κλιμακώθηκαν και έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου  με τη μη παρουσία της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πρωτεσίλαο.

Όπως γράφει το goalpost.gr, οι Διμηνιώτες δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών για να παραταχθούν κανονικά στο γήπεδο του Πτελεού με αποτέλεσμα, ο αγώνας να κατακυρωθεί υπέρ των γηπεδούχων με σκορ 3-0, με την αφαίρεση βαθμών των φιλοξενούμενων να είναι δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου site, ο Χρήστος Κολημήτρας θα είναι ο νέος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» και η ομάδα θα επιστρέψει κανονικά στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από την επόμενη αγωνιστική. Μάλιστα μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα αποκτηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές, ενώ γίνεται προσπάθεια κάποιοι παίκτες από αυτούς που έχουν δηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσουν, να επιστρέψουν.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΩΝΑ

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία ειδοποίηση πως δε θα γίνει το ματς της ομάδας του με την ΑΕ Διμηνίου στο Πτελεό ενόχλησε τον προπονητή του Πρωτεσίλαου Μ. Ανδρωνά, που σε δήλωσή του στο magnesiasports κάνει λόγο για παίκτες και φιλάθλους που έφυγαν από τη δουλειά τους, για να δώσουν το παρών στο γήπεδο, ενώ τόνισε ότι δε θέλει να κερδίζει ούτε ο ίδιος ούτε οι ποδοσφαιριστές του παιχνίδια στα χαρτιά.

Η δήλωση έχει ως εξής: «Περιμέναμε τουλάχιστον κάποια ειδοποίηση, καθώς τα παιδιά έφυγαν από την εργασία τους για να έρθουν στο γήπεδο, ενώ και ο κόσμος παράτησε τις δουλειές του και ήρθε να δει το παιχνίδι. Πρέπει να υπάρχει σε ανάλογες περιπτώσεις ενημέρωση. Τα παιδιά έφυγαν στεναχωρημένα, γιατί δεν θέλουν  να κερδίζουν στα χαρτιά τους βαθμούς, αλλά στο γήπεδο, όπως και εγώ. Εύχομαι η ΑΕΔ να βρει μία λύση και να γυρίσει την επόμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα αυτό το ιστορικό σωματείο».

Να αναφέρουμε, τέλος, ότι η διοίκηση του Πρωτεσίλαου χωρίς λόγο έδωσε 100 ευρώ για έξοδα διαιτησίας.

 

Ο ΚΟΚΚΑΣ ΣΤΟ ΓΣΑ

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Αλμυρού ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου αμυντικού Βαλάντη Κόκκα.

«Ο Κόκκας προέρχεται από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, σε ηλικία 14 χρονών αγωνίστηκε στην Ακρόπολη Σέσκλου και έπειτα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’ και Γ’ εθνικής με τον Ρήγα Φεραίο, τον Πύρασο, τον Δωτιέα Αγιάς και φέτος επέστρεψε στην Νίκη Βόλου.

Τον καλωσορίζουμε στην κυανόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας.»


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …