• 25 Ιανουαρίου, 2017

Σαρακηνός – Πρωτεσίλαος 3-2 στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Σ’ έναν πολύ ωραίο αγώνα, με πέντε γκολ, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο Πρωτεσίλαος δεν κατάφερε να πάρει το δεύτερο εισιτήριο του τελικού για το κύπελλο της ΕΠΣΘ.

Έτσι αντίπαλος του ΓΣΑ για το τρόπαιο θα τεθεί ο Σαρακηνός, που κέρδισε τον ημιτελικό της Τετάρτης με 3-2.

Οι Φτελιανοί δηλώνουν ότι αδικήθηκαν στο 13ο λεπτό, όταν του ακυρωθηκε γκολ του Αλέκου Αραπίτσα, σαν οφσάιντ, το οποίο θεωρούν κανονικό, γι’ αυτό και κάνουν λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Στο 25ο δευτερόλεπτο μόλις, ο Παπαδόπουλος κέρδισε πέναλτι στην προσπάθειά του να τριπλάρει τον Τσαγγαρά. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέκος Αραπίτσας και έγραψε το 0-1.

Στο 34’ ήρθε η ισοφάριση μετά από σέντρα από τα αριστερά του Τσεκούρα και γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι.

Ο Πρωτεσίλαος πάλι το προβάδισμα στο 55’, όταν αδέρφια Αραπίτσα συνεργάστηκαν και ο Γιάννης πέρασε και τον τερματοφύλακα Κοντογιάννη, που είχε βγει εκτός περιοχής, και σκόραρε για το 1-2, μπαίνοντας με την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 68’ ο Σοάρες – Τσιαμπαλής μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε με σουτ από την αριστερή γωνία της μικρής περιοχής, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Γιάννης Κοντοβάς με το ωραιότερο γκολ της συνάντησης με άπιαστο διαγώνιο σουτ, που κατέληξε στη δεξιά γωνία της εστίας του Τίτα, στο 75′.

Στο 91’ ο Π. Βούλγαρης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά ο Κοντογιάννης με τα δύο χέρια πετάχτηκε στο αριστερό του παραθυράκι και έσωσε την ομάδα του, με την μπάλα μάλιστα να χτυπάει και στη συμβολή των δοκών. Το ματς έληξε μέσα σε μεγάλη ένταση, αφού από το 94′ έως το 98′ είχαμε διαπληκτισμούς και φιλονικίες.

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης Β, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κόρκος Κ., Αραπίτσας Γ., Σιαμανίκος (78’ Χ. Παναγιώτου), Παπαδόπουλος (57’ Π. Βούλγαρης), Τσόγκας (68’ Μαριγκλέν), Αλ. Αραπίτσας.


Σχετικά Άρθρα

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Άσκηση αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων μεγάλης έκτασης με την κωδική ονομασία “ΝΩΕ 2024” πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Συντονισμού…
Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Ο Δ. Κουρέτας ζητά στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη

Στήριξη των πληγέντων κτηνοτρόφων της  Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πανώλη των Μικρών Μηρυκαστικών, ζητά με επιστολή …